UTA Academie

Cadouri de la SCU pentru micuții fotbaliști ai Academiei UTA, de Ziua Copilului!


Asociația Suporter Club UTA a programat o nouă acțiune prin va oferi cadouri micuților de la Academia UTA, iar prilejul este 1 Iunie, de Ziua Copilului. De această dată vorbim despre toate grupele de copii cu vârste de până la 14 ani din curtea „Bătrânei Doamne”, dintre care opt grupe de băieți și trei grupe de fete.

Dar toate informațiile le găsiți în comunicatul SCU, pe care vi-l redăm mai jos:

”Asociația Suporter Club UTA demarează o nouă acțiune de sprijinire a copiilor din Academia UTA, oferindu-le acestora cadouri cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului”. Este vorba despre copiii din grupele de băieți 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 și 2018, respectiv grupele de fete U11, U13 și U15.

Toți acești copii vor primi din partea Suporter Club UTA pachete care vor conține tricouri, caiete, calendare, insigne, stickere și pixuri metalice. Pentru a intra în posesia cadourilor oferite de SCU, părinții sunt rugați să se prezinte cu copiii lor la sediul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bloc L, parter – între Atrium Mall și Gara CFR). Pachetele pot fi preluate începând de joi (30 mai) și până sâmbătă (8 iunie), după următorul program: Luni – Vineri între orele 10:00 și 18:00, respectiv sâmbăta între orele 10:00 și 14:00”

Pentru noi doar UTA contează!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button