Glorii arădene

Old Boys Bătrâna Doamnă are invitați din Germania, Ungaria și Serbia la turneul de 14 echipe, din weekend, de pe „Banatul”!


După mult timp, Old Boys UTA nu a mai participat la turneul de la Kossen (Austria), dar are agenda plină pe plan local. În urmă cu o săptămână, „roș-albii” au onorat turneul de la Pecica desfășurat de ziua fostului ministru de interne Traian Constantin Igaș, iar vineri și sâmbătă organizează – la rândul lor – o competiție.

Aceasta se va desfășura pe arena „Banatul“ din Sânnicolau Mic și are caracter internațional. În meciul de deschidere, SG Sontra (Germania), va înfrunta selecționata Desavoia România, vineri, începând cu ora 13:20, urmat de partidele din grupe. Old Boys Oroshazi (Ungaria) și Old Boys Bor (Serbia) sunt oaspeții din vecini, iar în total vor fi 14 echipe, cu tot cu gazdele de la Bătrâna Doamnă UTA.

Invitați din trei țări și din vestul țării!

Old Boys Făget, Amicii Veseli Lugoj, Banatul-CFR, Old Boys FC Bihor, Old Boys Someșul Jibou, Old Boys Frontiera Curtici, Old Boys Caransebeș și Old Boys Sport Team Baia Mare sunt celelalte formații care și-au anunțat prezența. Finalele sunt programate sâmbătă, 1 iunie, cea mică de la ora 15:30, iar cea mare începând cu orele 16:45.

La acest regal de old boys vor putea fi urmăriți foști fotbaliști emblematici ai UTA-ei și ai cluburilor din vestul țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button