UTA Arad

„Secundul” lui Rednic, după testul de la Pecica: „O să oprim câțiva jucători pentru semi-cantonamentul de săptămâna viitoare”









UTA s-a deplasat doar cu jucătorii tineri și foarte tineri din lot la Pecica, pentru testul cu divizionara terță Progresul, ce s-a întors din vacanță pentru echipa fanion a județului. Gazdele aveau 1-0 la pauză, după reușita din penalty a lui Arsene, dar „roș-albii” au întors partida după super execuțiile lui Ekmekci și Nica.

Până la urmă, pe antrenorii „Bătrânei Doamne” i-a interesat să-i vadă la lucru pe „bobocii” care aspiră la un loc în lotul de SuperLigă, dar și pe cei patru jucători sosiți în probe de la alte formații, precum Tătaru (Poli), Samson (Ungaria), Innocenti (Liga a 4-a italiană) și Cristea (Zalău). Dintre toți, acesta din urmă a arătat parcă cel mai bine, având – printre altele – și o transversală cu un șut din alergare de la 20 de metri. „Un test foarte bun și util pentru noi astăzi, intensitatea a fost bună, a fost o oportunitate pentru tot staff-ul tehnic să vedem jucătorii împrumutați anul trecut în ligile inferioare și pe cei din Academie. Așadar, un test util pentru toată lumea și așteptăm acum următorul pas, să vedem unde vor urma să evolueze. Momentan, probabil vom opri câțiva jucători, care vor efectua semi-cantonamentul pe care urmează să-l avem săptămâna viitoare. În schimb, pe ceilalți o să îi monitorizăm în continuare și o să vedem unde îi putem plasa pentru ca ei să se dezvolte în continuare. Toată lumea rămâne în vederile noastre, probabil pentru perioada următoare ne uităm la 3-4 jucători care să facă parte din semi-cantonament”, a punctat Ștefan Boroș, unul dintre „secunzii” lui Mircea Rednic, alături de Sorin Rădoi.

Într-adevăr, utiștii ridică intensitatea pregătirii de săptămâna ce vine și cu două antrenamente zilnice. Mai sunt așteptați la echipă 6-7 seniori, majoritatea din vechea gardă, dar una-două achiziții. Mircea Rednic speră să aibă format lotul în proporție de 85% la ora plecării în cantonamentul din Slovenia, de la Rogla, pe 20 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button