Fotbal judetean

Curticenii au dubii la eliminarea lui Pavel și mai ales la o fază de penalty în finala Cupei cu Păulișul, dar Jozsa rămâne pozitiv: „Mândru de băieții mei!” + FOTO


Frontiera Curtici a fost ușor favorită în finala Cupei României (faza județeană) în fața celor din Păuliș, ca urmare a numărului mai mare de fotbaliști obișnuiți cu miza meciurilor cu miză, dar și pentru că nu aveau atât de mulți absenți precum adversarii. Cu toate că jucători precum Avrămuțiu și Blănaru, dar și Ardelean puteau înclina oricând balanța în finala disputată sâmbătă seara la Chișineu Criș.

Jozsa: „Din păcate, nu am avut prospețimea necesară ca să ne depășim adversarul”

Și, probabil, „grănicerii” ar fi rămas la comanda ostilităților, dacă Alin Pavel nu ar fi fost eliminat în minutul 39, pentru dou avertismente. Al doilea luat după ce arbitrul Jurcă a văzut ușoara sângerare a lui Gavrilaș, căci ar fi vrut să-l grațieze pe căpitanul curticenilor. „În primul rând, vreau să felicit echipa din Păuliș, le doresc mult succes, baftă, ca să ne reprezinte cu mândrie la fazele zonale ce vor urma. Vis-a-vis de jocul pe care l-am prestat noi azi, pot să mă declar destul de mulțumit, pentru că ne-am străduit să ne facem jocul pe care l-am avut pe tot parcursul campionatului. Din păcate, nu am avut prospețimea necesară ca să ne depășim adversarul. Iar după eliminarea lui Pavel lucrurile s-au rupt puțin. Nu știu, mi s-a părut că Alin a protejat mingea la faza celui de-al doilea cartonaș, dar domnul Jurcă mi-a transmis că a văzut sânge și atunci a dat și al doilea <<galben>> și a venit și eliminarea”, a spus Norbert Jozsa, la finalul disputei de pe arena „Aurel Ardelean”.

Pe de altă parte, antrenorul curticenilor a fost sigur de un lucru și anume că Lazea a fost faultat în careu de Crișan în startul reprizei secunde, când scorul era încă 0-0. „Da, din tot sufletul am simțit că a fost penalty pentru noi, am fost foarte aproape de fază și a fost 100%. N-am comentat niciodată arbitrajul, dar de data asta cred cu tărie că a fost penalty. Dar, chiar și așa, am fost mereu în joc, am avut o situație bună la sfârșit prin Huțanu, o bară, după care a venit și reacția după golul doi. Am dat rapid golul de 2-1, dar n-am avut forța necesară și limpezimea să egalăm și să mergem în prelungiri”, mai consideră Jozsa.

Suntem foarte mândri că am jucat finala, iar eu sunt foarte mândru de băieții mei

În ciuda eșecului (1-2) cu Păulișana, semnat Huțanu (90), respectiv C. Morariu (60) și Gavrilaș (89), tehnicianul Frontierei a subliniat și destule aspecte pozitive. „Suntem foarte mândri că am jucat finala, iar eu sunt foarte mândru de băieții mei. Tot sezonul ei s-au mobilizat și au jucat exemplar în ciuda problemelor pe care le-am avut tot cu accidentările, dar și cele de ordin financiar. Până la urmă, ne-am mobilizat la fiecare joc, am terminat pe un loc trei și am jucat o finală de Cupă. Sunt extrem de fericit și chiar m-am simțit bine și înainte de joc. Le-am mulțumit băieților că am ajuns în situația asta”, a completat „principalul” Frontierei.

Deși s-a schimbat în echipament și a luat loc pe bancă, căpitanul lui „Fronti”, Remus Avrămuțiu, nu a putut intra pe teren, fiind accidentat. El a ridicat, însă, în numele echipei trofeul rezervat finalistei și diploma aferentă din mâna președintelui AJF Arad, Răzvan Cadar și a secretarului instituției, Vasile Rad.

Galerie FOTO de la finala Cupei României, Păuliș – Curtici 2-1

Galerie FOTO de la festivitatea de premiere de după finala Cupei României, Păuliș – Curtici 2-1

VIDEO de la festivitatea de premiere de la finalul meciului de Cupă 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button