Baschet

Baschetbalistele de la CS Universitatea Arad și-au păstrat locul pe podium la turneul național de 3×3!

Zilele trecute, terenurile de la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București au găzduit turneul doi al Campionatului Național de baschet 3×3. Clubul Sportiv Universitatea Arad a participat în aceeași formulă ca și la primul turneu de la Târgoviște (când luaseră locul 3) cu trei săptămâni în urmă și anume: Anamaria Ciotir, Mihaela Panait, Ecaterina Armanu și Anamaria Pop, repartizate în singura grupă de patru echipe de la turneul doi. Între timp, însă, Panait a semnat un contract și cu formația arădeană angrenată în Liga Națională de Baschet Feminin.

„Galben-albastrele” au început turneul cu o victorie, 21-7 cu CS Politehnica Iași. A urmat un alt succes, 13-8 cu CS Vâlcea 1924, iar în ultimul meci din grupa D, arădencele au câștigat cu 20-12 în fața celor de la CSU Oradea. În sferturi, CS Universitatea Arad a întâlnit CSU UVT Timișoara, locul secund din grupa B, pe care a învins-o cu 22-13.

În semifinală a urmat duelul cu marea favorită, CS Agronomia București, care a câștigat turneul unu și are în lot jucătoare de națională. Bucureștencele s-au impus la limită, cu 17-16, astfel că arădencele au încheiat turneul pe podium, în condițiile în care nu s-a jucat finala mică. În ultimul act, Agro Squad s-a impus cu 20-7 în duelul cu CSU CSM Constanța 1, echipa pe care a învins-o și în finala turneului 1. CSU Târgu Mureș și CS Vâlcea 1924 au completat Top 5.

Turneul final are loc pe 10-11 iulie, tot la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button