UTA Arad

Pop și-a luat BAC-ul cu o notă mare și s-a întors la Rapid, Iurasciuc nu a fost mai prejos și a bifat și cantonamentul UTA-ei!

Rapidul va juca la Arad sâmbătă, în cadrul primei etape a noului campionat al SuperLigii, dar o va face fără doi dintre fotbaliștii care au jucat la UTA până în luna mai. Tinerii Cătălin Vulturar și Rareș Pop vor lipsi, primul pentru că este accidentat, iar al doilea pentru că nu s-a pregătit sub comanda lui Neil Lennon în ultimele două săptămâni, fiind la Arad pentru a susține examenul de Bacalaureat. În paralel s-a pregătit individual cu Francisc Tisza.

Se știe că mijlocașul de 19 ani pune mare preț pe studii, fiind de notorietate absențele sale de la câteva dintre antrenamentele UTA-ei pentru a merge la școală. Iar astăzi, clubul Rapid și-a informat suporterii pe contul de Facebook: ”Bun și la fotbal, și la școală! Rareș Pop a luat examenul de Bacalaureat cu o notă mare, peste 9, iar de astăzi s-a alăturat lotului nostru, intrând în programul de antrenamente. Rapid va întâlni sâmbătă fosta echipa a lui Rareș, UTA Arad, în prima etapă a noului sezon din SuperLiga României!”.

Rareș Pop a fost vândut de UTA încă din vară pentru 700 de mii de euro, dar a fost lăsat la acasă, la Arad, sub formă de împrumut, până la finalul stagiunii. Iar tânărul mijlocaș a terminat cu 5 goluri marcate, două pase decisive în 38 de partide disputate.

Dar, o notă mare la Bacalaureat a luat și Darius Iurasciuc, singurul fotbalist de la prima echipă a UTA-ei care a trecut prin emoții în această vară. Doar că fundașul central a făcut și mare parte a cantonamentului din Slovenia sub comanda lui Mircea Rednic, lipsind – practic – două zile când revenise la Arad pentru a susține proba la engleză. Astăzi, Iurasciuc și-a aflat și nota: 8,76 și, din câte se pare, se va înscrie la Facultatea de Educație Fizică și Sport de la Universitatea Aurel Vlaicu Arad. La conferința de presă de săptămâna trecută, Mircea Rednic spunea că tânărul fotbalist este pe drumul cel bun, dar asta nu înseamnă că experimentatul tehnician nu va mai apela la unul, dacă nu doi fundași centrali.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button