Fotbal judetean

Portarul Rusu – a treia achiziție estivală a Felnacului din tabăra Sântanei





„Îngheţată” pe locul 8 în ediția de campionat 2019-2020 a Ligii a 4-a Arad, Victoria Felnac își dorește să ridice ștacheta în noul sezon și achizițiile făcute până acum stau mărturie. Gruparea „roș-albă” a pus mâna pe trei dintre fotbaliștii importanți de care s-a despărțit Unirea Sântana în această vară, ultimul dintre ei fiind Florin Rusu.

Goal-keeperul de 39 de ani e specialistul promovărilor în fotbalul arădean. Cu ACU chiar a urcat două eșaloane, în Liga 3-a și Liga a 2-a, iar cu Șiria, Cermei și Pecica a ajuns în eșalonul terț. „Nu mai trebuie să spun eu cine este Florin Rusu și cât de important este să ai un portar de valoarea și experiența sa. Bineînțeles, și ceilalți doi fotbaliști veniți de la Sântana, Migricel Istin și Flavius Băd, aduc un mare plus echipei noastre. Mai căutăm un senior, dar și un junior și eu cred că suntem acoperiți ca lot pentru noul sezon. Pregătirea am început-o pe 14 iulie, cu trei antrenamente pe săptămână, desfășurate – bineînțeles – în grupuri, cu respectarea normelor impuse de autorități. Netestându-ne încă e mai greu cu meciurile amicale, însă la câte cazuri de infectări avem în țară ne este teamă să nu fim nevoiți să ne oprim din nou și unele eforturi financiare ar fi făcute în van. Sperăm, totuși, să fie totul în regulă, să începem pe 22 august, iar Felnacul să demonstreze că e una dintre forțele Ligii a 4-a”, ne-a declarat Lucian Ciba, antrenorul lui VI-FE.

Tot în această vară, Felnacul s-a despărțit de Păcurar, Țigan și Bodescu, iar Șiclovan ar trebui să revină la echipă în iarnă, plecând pentru câteva luni la muncă în Franța.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button