Fotbal judetean

Puncte prețioase de la Istin: CS Dorobanți – Victoria Felnac 0-1





VI-FE a trecut cu bine și peste al treilea „val”al sezonului, deși Dorobanțiul a rămas în joc până la ultimul fluier al „centralului” Jurcă.

Mai mult, gazdele au avut șansa golului în două rânduri prin Darius Lăsculescu, dar mai întâi s-a opus Pașcalău, iar apoi rapidul mijlocaș ofensiv a trimis de puțin pe lângă. La Felnac, însă, golurile de pe final de primă repriză au devenit specialitatea casei. În minutul 43, Istin, urcat bine cu faza, a reluat cu capul în plasă centrarea de pe dreapta trimsă de Radu Popa. Cum Băd nu a fost în zi de gol, suspansul s-a menținut, oarecum, până când Tudorel Jurcă a pecetluit rezultatul final: 0-1.

„A fost exact cum ne așteptam, adică foarte greu să trecem de o formație Dorobanți ambițioasă, cu destui fotbaliști experimentați și valoroși, ca Georgiu, Ciubăncan, Nadiu, Sas sau Pistrui, dar câțiva fotbaliști rapizi, care erau să ne surprindă în două-trei ocazii. Au o bază cochetă acolo, o galerie inimoasă, cum este frumos în fotbal. Chiar dacă nu sunt mulțumit în totalitate de joc, eu zic că am meritat victoria. Câteodată, trebuie să pui satisfacția punctelor în față, pentru ca restul aspectelor ce m-au nemulțumit să le discutăm doar noi în vestiar”, a punctat Dan Cuedan, care până la meciul din runda următoare cu Glogăvățul a acceptat invitația Pîncotei pentru un amical (marți), iar o zi mai târziu merge la Beliu pentru biletele în optimile Cupei României – faza județeană.   

Formații: 

Dorobanți: T. Miklos – R. Lăsculescu, Pistrui, Ando, R. Szabo – Poșta (63 Sas), Nadiu, Georgiu, D. Lăsculescu (69 D. Don) – Ciubăncan, Apostol (77 Szoke). 

Felnac: Pașcalău – Isac, Gabor, Moisă, Istin – Vidac (73 Borteș), Dubeștean – R. Popa (88 Stanciu), Butura (90 Sabău), Gîdea – Băd (89 Felnacichi). 

Arbitri: Tudor Jurcă – Casian Bălă, Emil Cristea.Observatori AJF: Răzvan Cadar, Ioan Hamza

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button