UTA Arad

Mihalcea a pus la colț juniorii UTA-ei, Păcurar reamintește: „Dacă nu aveau valoare, nu erau aici!”





Dincolo de abilitățile sale de tehnician, în curând posesor al Licenței A, Cristian Păcurar va lucra din nou cu o parte dintre juniorii pe care i-a crescut de mici sau i-a cizelat, cum este cazul lui Dinculescu și Tănase, fotbaliști transferați de câțiva ani la Arad.

Chiar în ziua în care și-a anunțat demisia de la UTA, Adrian Mihalcea îi punea – oarecum – la colț pe juniorii echipei, care – în opinia sa – nu ajută suficient echipa. „În ceea ce îi privește pe juniori, vă spun eu cum stau lucrurile și nu sunt subiectiv. Vă amintiți, când juca Man, Petre era supărat, apoi și-a găsit și el locul și a explodat. Evoluția tehnico-tactică de la mic la mare și de la mare la mic e foarte variată. Din punctul meu de vedere, e tot o problemă legată de partea psihică și de coeziune cu restul echipei. Nu vreau să-i ridic în slăvi, fiindcă i-am crescut sau i-am antrenat eu, dar, dacă nu aveau valoare, nu erau la UTA. Tănase și Jorza sunt de trei ani la prima echipă, Stahl, de doi, iar în țară sunt foarte apreciați și se vorbește mult despre ei. Fiiți siguri că valoarea lor nu e cea arătată în ultimele etape, sperăm să-i resuscităm și pe ei odată cu restul echipei”, spune Păcurar.

10 comentarii

  1. Bravo Cristi ,bine ai revenit,copii sa văzut campionatul trecut ca au valoare ,muncește cu ei și vor veni și rezultatele ,bafta

    0
    0
  2. Sa nu facem greseala de a caracteriza pe cineva,doar din auzite.Va spun din propria greseala pe care am facut-o nu demult.
    Cine are sa spuna ceva concret si clar,sa o spuna acum cu amanunte,daca nu,atunci sa taca!
    Am citit niste comentarii care se refereau la unele aspecte negative ale lui Pacurar si in paralel,prea putine pozitive.Ramane de vazut,parinti nemultumiti vor fi intotdeauna,la orice grupa.Inevitabil.
    Nu il cunosc personal,deci m-am abtinut sa dau calificative acelor comentarii!
    Posibil ca de unde nu iese fum,nu este nici foc,dar pana la proba contrarie,sa-i incurajam pe toti trei antrenorii, debutanti la acest nivel!
    Pacurar se va ocupa probabil de juniorii din lotul mare,care aveau mare nevoie de o persoana din cadrul clubului,care ii cunoaste bine si sa-i ajute,pt ca nu il vad dand indicatii lui Grahovacz,Ciuca,Scutaru,Buleica.Dar mai stii?Doar sa nu apara alte probleme in acest caz!
    Deci,deocamdata,numai de bine!
    Am vrut aradeni cu suflet alb-rosu!Diferenta se face in momente grele,pt ca la pomul laudat……Se zice ca sa ai grija ce iti doresti,pt. ca s-ar putea sa se implineasca!
    Mult succes!

    0
    0
  3. După părerea lui Mihalcea dădea afară şi juniorii că sunt din Arad….bine că a plecat să distrugă Mioveniul….un antrenor care la UTA a avut mână liberă,nu a avut un Becali să îi impună echipa ….poate multor suporteri nu le convine….dar îmi pare rău de Chindriş că nici în ziua de azi nu avem mijlocaş central….pe care Mihalcea l-a aruncat ,nu conducerea sau cine ştie cine…..

    0
    0
  4. Din partea mea sa fie sanatos dar tot ce se vorbeste prin targ sunt si adevarate la multi jucatori le-a taiat aripile din cauza orgoliului de doi bani pe care il afisa.
    Eu zic ca in primul rand trebuie sa iti vezi lungul nasului sa fi un pedagog bun ca sa poti sa fi si un amtrenor bun din pacate putini dintre antrenori de la copiii si jumiori au aceasta calitate chiar deloc.
    Iar pregatirea sau calitatea indoielnica nu poate sa aduca satisfactie doar in singurul mod da doamne ca o sa fie unu.
    Iar faptul ca uni dintre copiii antrnati de el au ajuns departe a fost acest brand numit UTA din care conducatori au facut o jucarie doar pentru ei si asta se vede acum cand nu mai ai ceva de calitate.
    Cand tratezi fotbalul cu intenti meschine intr-o zi iti va da peste nas si vei primi reversul medaliei.

    0
    0
  5. Trebuie sa fim corecti. Ce jucatori are, azi, UTA sub 21 ani : Tanase, Stahl, Jorza si Burla ( care practic are 22 de ani ). Doar la Tanase exista , oarecum rezerva, Jorza, in rest ceilalti de 17-18 ani sint mult prea cruzi, pot ajunge …ceva, dar azi, nu pot ajuta echipa de B. Unde este echipa care, cu Man si Petre, era campioana ? A fost …imprastiata. Dl Pacurar , a stat, ani buni, pe munca lui Feri Tisza, Ce s-a ales de echipa de anul trecut din C, din care Pacurar i-a indepartat pe cei ce erau ai lui UTA, si i-a tinut pe „a-i lui” Care au fost rezultatele in C ( s-a retrogradat,…rusinos),si in Judet, ca asta era munca dlui Pacurar ? . Pe banii clubului UTA, au fost promovati-se stie cum-juniorii lui Atletico. Pentru ca „afacerea” era ..putreda, (Atletico punea 50% din jucatori, iar UTA toti banii) au risipit rapid jucatorii, si-au luat …procentele, si acum UTA nu prea mai are aradeni in echipa, iar la capitolul tineri este foarte slaba. Cam asta a produs Dl Pacurar ….la UTA. Asta este …evidenta !. Drept recompensa ..Dl Meszar, ..l-a readus in echipa de B………Nici nu se putea sa il uite pe coasociatul sau , la Atletico…..

    0
    0
  6. Cand o sa inteleaga unii antrenori ca sunt si pedagogi. E normal sa-ti injuri si jignesti jucatori?i. Dar, se pare , la noi merge si asa.

    0
    0
    1. Sau e normal sa-i injuri ca la usa cortului? Mai cititi macar putin psihologia sportivului voi cei care credeti ca prin metode de genul asta aveti ceva de castigat. Toti cei care procedeaza asa sunt demni de tot dispretul.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button