George Țucudean nu și-a ascuns intenția de a deveni patron de club și e tentat de sectorul juvenil: „Cunosc antrenori foarte buni la Arad…”

George Țucudean nu și-a ascuns intenția de a deveni patron de club și e tentat de sectorul juvenil: „Cunosc antrenori foarte buni la Arad...”

Unul dintre cei mai bogați fotbalişti români, George Ţucudean, şi-a exprimat dorinţa de a deveni patronul unui club de fotbal după va pune capăt carierei de fotbalist.

Provenind dintr-o familie înstărită, atacantul CFR-ului are planuri mari pe viitor, iar un pas important în afaceri va fi preluarea unui club din România. Gheorghe Cosma, bunicul jucătorului, are o afacere importantă cu mobilă în Arad, iar averea sa este estimată între 23 şi 25 de milioane de euro.

La 26 de ani, Ţucudean şi-a etalat planurile de viitor: „Cred că voi juca atât cât mă ţin picioarele. O să mă las atunci când nu mai pot şi simt că nu mai are rost să forţez aiurea. Familia mea e implicată în foarte multe afaceri, deci nu cred că va fi foarte grea schimbarea, pentru că am ce să fac acasă. Poate voi cumpăra un club, familia mea să deţină un club. Ştiu ce înseamnă să ai ca junior toate condiţiile. Avem, de exemplu, nişte antrenori foarte buni în Arad, care probabil n-au condiţii din punct de vedere financiar. Ei nu au susţinere, aşa că acolo mă voi implica mult mai mult”, a declarat atacantul pentru DigiSport.

De-a lungul carierei, Ţucudean a evoluat în oraşul natal la UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii, Viitorul şi CFR Cluj. Tatăl său, Marius Țucudean, a evoluat și el cu UTA în Divizia A, iar apoi s-a implicat financiar la Atletico și UTA, dar a susținut cu sponzorizări și alte cluburi, precum Național Sebiș.

Facebook Comments
12
2

5 comentarii


 1. Pana atunci tatal sau ar putea prelua UTA nicidecum sa o lase sa se chinuie si sa-o cedeze lui George peste cativa ani in prima liga…

  24

  4
  Răspunde

 2. Trebuie sa sti sa faci bani din fotbal nu sa arunci doar banii pe fereastra .

  7

  4
  Răspunde

 3. Banii trag la bani ! Cei investiți sunt securizați . Toată lumea baga bani in academii,așa că în curând vom asista la meciuri între ….academicieni. !! Fotbalul de maidan care a încantat generații dispare . Vom auzi în curând de fotbal de Moll !!

  7

  6
  Răspunde

 4. Azi mâine ne rămâne doar liga desavoia, fără Meszar acum aveam echipa la fel cum are Turnu Severin

  11

  3
  Răspunde

 5. Daca tot suntem campioana provinciei,de ce sa nu avem academie de fotbal? Adevarat iti trebuiesc bani ,terenuri,conditii de cazare etc,etc.asta stie toata lumea.Sigur vor si sponsori care vor ajuta.Eu cred ca ar trebui sa fim mandri daca cu adevarat se va realiza asa ceva.Poate pana atunci il umfla DNA-ul si pe Falca si o sa avem parte de stadioane in Arad sa numai umblam precum tiganul cu cortul :))

  3

  2
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.