Cristi Mureșan – încă patru ani la șefia motociclismului românesc! Ce competiții de specialitate găzduiește Aradul în acest an?

Cristi Mureșan - încă patru ani la șefia motociclismului românesc! Ce competiții de specialitate găzduiește Aradul în acest an?

Cu ocazia Adunării Generale, desfășurate recent la sediul Ministerului și Sportului din București, arădeanul Cristian Mureșan a fost reales în funcția de președinte al Federației Române de Motociclism. Tatăl singurului pilot român ce a evoluat în clasa „mică” din Moto GP, Robert, l-a avut contracandidat doar pe Victor Ene, pe care l-a învins clar cu 45 de voturi din totalul celor 60 înregistrate.

Tot cu această ocazie, Federația Română de Motociclism i-a acordat distincția de Maestru al Sportului arădeanului Sebastian Bodea, un abil organizator de competiții.

În altă ordine de idei, conform calendarului FR Moto pe anul 2018, Aradul va găzdui patru întreceri majore. Prima dintre ele va avea loc chiar în această lună, mai precis între 23 și 25 martie. Vorbim despre runda inaugurală a Campionatul Național al României la Hard Enduro, cu ocazia căreia piloții vor putea puncta și la Campionatului Balcanic.

Trecând la viteză, motodromul Las Vegas se deschide, pe 5 și 6 mai, pentru CN de juniori pe motodrom. Competiția se va încheia tot la Arad, în toamnă, mai precis pe 13 și 14 octombrie.

În fine, pe Mureș mai sunt programate și etapele cu numărul unu și trei ale „Internaționalelor României” de SuperMoto. Aceste se vor desfășura pe 5 și 6 mai, respectiv 13-14 octombrie.

Facebook Comments
3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.