Fotbal judetean

Pîncotanii s-au reunit fără noutăți de lot, dar poartă discuții pentru doi fotbaliști: „Vrem în Top 7!”





Podgoria Pâncota a promovat în vară în Liga a IV-a după ce s-a impus clar în Seria A a Ligii a V-a, încheind sezonul cu o singură înfrângere și la 12 puncte în fața locului secund, ocupat de Crișul Alb Buteni.

La început de tur, nou-promovata își propunea o clasare între primele zece, iar obiectivul a fost îndeplinit, Podgoria fiind a opta clasată la sfârșitul lui 2018. Echipa Pâncotei s-a reunit miercuri, iar mâine va disputa primul amical, contra celor de la Păuliș, pe „Șega”. Luni, trupa condusă de Claudiu Ardelean va pleca în cantonament la Moneasa, iar după revenire vor mai avea loc partide amicale contra celor de la Ghioroc, Seleuș, Sântana și Ineu.

Cel puțin până acum lotul nu a suferit mari modificări. „Momentan nu a sosit nimeni la echipă, dar suntem în discuții cu doi jucători. La capitolul plecări, Denuț a intrat la frontieră la Oradea și probabil va veni foarte puțin din retur. Obiectivul pentru partea a doua a sezonului este o clasare în primele 7, avem în continuare susținerea Primăriei, în tur am primit tot ce ne-a fost promis, toată lumea e mulțumită” a declarat Sergiu Dragalina, președintele-căpitan al Podgoriei.

Pâncota începe mini-returul cu un duel tare, pe terenul liderului Progresul Pecica, ocazie cu care chiar Dragalina, dar și antrenorul-jucător, Claudiu Ardelean și atacantul Florea vor fi suspendați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button