National Sebis

Todea, după scorul alb de la Lugoj: „Portarul lor a prins o zi excelentă, dar și noi trebuia să avem mai multă răutate în careul lor”





Național Sebiș a rămas fără victorie și după a șasea rundă a returului. Formația de pe Crișul Alb își punea mari speranțe în trei puncte pe terenul codașei din Lugoj, a atacat 70-80% din meci, dar nu a fost inspirată în fața porții adverse. La fel de adevărat este că Andrei Filip a și prins o zi de excepție între buturile bănățenilor, așa că „alb-albaștrii” bifează doar o remiză albă.

Fără Ruță, plecat deocamdată de la echipă și cu Onuțan sau Mateucă (de obicei titulari în acest retur) pe bancă, Sebișul a avut inițiativa chiar dacă a jucat împotriva vântului în prima repriză. „Am venit să câștigăm, mai ales că adversarul a aliniat o echipă cu 4-5 juniori și era mult sub noi în clasament. Din păcate, ne-a lipsit golul, căci ocazii am avut destule. În prima parte, mai puține, adică am avut acea triplă ratare într-o singură fază, dar după pauză ne-am cam jucat cu situațiile. Portarul lor a fost omul meciului, a prins o zi excelentă, dar și noi trebuia să avem mai multă răutate în careul lor. Băieții și-au dorit mult să spargă gheața la capitolul victorii, dar – din păcate – amânăm din nou momentul”, a spus Cristi Todea.

Finalul partidei de la Lugoj a fost pur și simplu electrizant, cu câte o șansă de fiecare parte. Cea a gazdelor a fost rezolvată de Gakos, în timp ce în cazul Naționalului a avut grijă arbitrul. „Nu pot spune cu siguranță că ar fi trebuit să beneficiem de un penalty, căci eram departe de fază, dar nu cred că Marco Enciu avea vreun interes să se arunce din acea poziție dacă nu era împins sau bruscat. Cu atât mai mult cu cât avea deja un cartonaș galben și risca să fie eliminat dacă arbitrul considera că a simulat. În fine, nu vreau să mă leg prea mult de acea fază, le-am și spus jucătorilor că nu ar fi trebuit să ajungem să depindem de un penalty în minutele de prelungire ale meciului”, a adăugat antrenorul principal al sebișenilor.

Întreaga delegație a Naționalului s-a întors la bază, căci de mâine se pregătește etapa intermediară. Marți ajunge pe malul Crișului Alb FC Hunedoara, formație ce va dori să-și ia revanșa după insuccesul din tur: 2-4. Altfel, lucrurile încep să reintre în normal la Sebiș, jucătorii încasându-și chiar azi unul din cele două salarii restante.

11 comentarii

  1. Nu jucătorii sunt vinovați! De ce cu Cojocaru au putut avea victorie după victorie și au avut etape la rand în care nu au pierdut pe teren propriu.? De ce Stili a făcut treaba acolo? Cine ii antrenează e vina! TODEA E SLAB! Degeaba cauta scuze. Cojocaru a lăsat echipa bună acolo. Păcat ca nu a revenit sa își continue treaba. Speram sa vadă și conducerea orașului ce se întâmplă acolo și sa ia masuri.

    0
    0
    1. Doamne ce slab esti tu roman plecat in anglia . Stai acolo citeste presa si taci .Poti compara conditiile avute de cei doi comparativ cu Todea ? Intrebati jucatorii sa vedeti cat de fericiti erau pe vremea lui Cojocaru.

      0
      0
      1. Jucatorii sunt rugați sa răspundă….. Ați fost nefericiți? Ați fost maltratați? Ca domnul Andrei cam asta cred ca vrea sa spună… Eu nu am cum momentan sa vin sa va întreb personal…

        0
        0
      1. Plictiseala mare la Londra asa-i? Ce nu îți mai iei un job, dacă tot ai atât de mult timp liber, strangi bani și vii patron la Sebis și pui pe cine vrei tu antrenor?

        0
        0
  2. Hei Todea! Chiar vrei sa îți cânte galeria? Lasă-ne, lasă-ne ca ne-am saturat! Lasă-ne, lasă-ne ca ne-ai îngropat!?????!!!!!????!!!!???

    0
    0
  3. Este galerie la Sebis? Am jucat cu 40 de mii de oameni in tribuna care ma huiduiau chiar crezi ca faci ceva deosebit? Poti sa vii cu galeria sa imi canti mie ce vrei dar sa încurajezi jucătorii.

    0
    0
    1. Degeaba trăiești în trecut. Recunoaște că nu ești bun de antrenor și spala putina. Chiar nu ai mândrie să ști când sa renunti? Ai făcut deja destul rău la aceasta echipa. Găsește alta victima. Lasă-ne, lasă-ne!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
    2. Pe vremea lui Stili și a lui Cojocaru era galerie la Sebiș. Rău dacă nici galerie nu mai e. Probabil nu le place nici lor antrenorul!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button