CS INEU liga 3 arhivă

Sințulescu ar putea rezolva problemele defensive ale Ineului





Primele amicale ale iernii: 0-1 cu Metalul Reșița, 1-3 cu Luceafărul Oradea și 2-3 cu Millenium Giarmata au evidențiat probleme Ineului pe axul central. În acest sens, Cristian Sculici a mai cerut trei achiziții din rândul seniorilor, una cu profil defensiv și două ofensive.

De astăzi, la dispoziția antrenorului zărăndanilor se află Dragoș George Sințulescu, un fotbalist cu talie bună care se descurcă bine atât în centrul defensivei, cât și în centrul liniei mediene.  Sințulescu are 22 de ani, a crescut la Școala de Fotbal Euro Africană Bușteni, apoi mai evoluând la CS Cornu sau Unirea Dej. Fotbalistul și-a mai încercat odată șansa la Ineu acum un an și jumătate, dar transferul nu s-a mai realizat din pricina unei probleme de ordin medical.

După două zile libere decretate de stafful tehnic după revenirea din cantonamentul de la Moneasa, ineuanii și-au reluat de azi treaba. Popovici și-a revenit și el după problemele la gleznă, așa că Sculici are efectivul complet la pregătiri. Următorul amical al zărăndanilor e programat sâmbătă cu Unirea Sîntana.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button