CS INEU liga 3 arhivă

Huțanu a decis ultimul amical: CS Mădăras – CS Ineu 0-1

Două dintre formațiile ce nu au avut parteneri de întrecere în meciuri oficiale în acest weekend și-au dat întâlnire într-un ultim test. La Mădăras, divizionara a patra bihoreană de pe locul 8, s-a recunoscut învinsă de CS Ineu, cu 1-0.

Pentru divizionara a treia arădeană a marcat Huțanu, în partea secundă, după o acțiune purtată de nou intratul Mașniță. „Echipa gazdă nu ne-a pus niciun fel de probleme. Am dominat meciul de la un capăt la altul, având alte cinci-șase ocazii clare de gol, în special prin olandezul Jazzely și Mașniță. Din păcate, suprafața de joc a fost foarte proastă, așa că am făcut și un bun antrenament fizic, dar am obținut și o victorie de moral”, a precizat Costel Filipaș, antrenorul secund al zărăndanilor.

„Alb-albaștrii” debtuează în campionat sâmbăta viitoare, cu un meci pe teren propriu cu Pnadurii II Târgu Jiu. „Este foarte important cum începem. Dacă batem, putem aborda ceva mai liniștiți restul returului, fiindcă ne distanțăm destul de mult de ultima clasată. Trebuie să ne mobilizăm cu toții și șă câștigăm acest prim meci oficial după o iarnă grea”, a adăugat Filipaș.

Ineul a abordat partida din județul vecin cu: Mitrea – Popovici, Zdrențan, Bier, Hulbăr – Ciocan, Spătar, Clej, Huțanu – Naily – Jazzley, plus Mașniță, Cioboată Pușcaș și Botaș.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close