CS INEU liga 3 arhivă

Sculici, înainte de deplasarea din Cetatea Unirii: „Focul la ei”





Victoria de la Sebiș i-a dat mult moral nou promovatei din județul Alba, care e din ce în ce mai convinsă că poate a avea un cuvânt de spus în lupta pentru promovarea în Liga a 2-a. Pentru asta, însă, Performanța Ighiu nu are voie să facă pași greșiți, iar sâmbătă o va avea în față pe  CS Ineu.

În ultimele două meciuri pe teren propriu ighienii le-au surclasat pe FC Hunedoara şi Minerul Motru cu acelaşi scor, 4-0. „Galben-negrii” sunt neînvinși în ultimele nouă partide şi a câştigat trei jocuri consecutive. Adorian Himcinschi, antrenorul principal al Performanţei crede că echipa sa nu va a vea un joc uşor cu CS Ineu. „Sunt conștient că nu ne așteaptă un joc ușor, asta pentru că față de tur, CS Ineu este mult schimbată în bine. Am însă convingerea că jucătorii mei vor rămâne cu picioarele pe pământ și concentrați la un joc ce nu se anunță facil”. În tabăra gzdelor nu vor fi absenţe, iar Himcinschi va alinia cel mai în formă „11”.

Ineuanii nu stau la fel de bine ca adversarii lor. Sculici nu va conta pe Iaroş (suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul cu Sebiş), iar Popovici şi Botaş sunt incerţi. Dar fiind faptul că în aprilie ora de începre a meciurilor este 17.00, delegaţia ineuană va face deplasarea chiar în ziua jocului. „Având în vedere că Ighiul e implicată în lupta pentru promovare, iar noi suntem departe de zona periculoasă, presiunea e la ei. Mai evoluează și acasă, sunt obligați să atace, pe când echipa mea poate juca degajat. De multe ori, o astfel de abordare îți poate aduce rezultatul maxim, sper doar să fim concentrați și încrezători în noi” este opinia lui Cristian Sculici înainte de duelul de mâine (de la ora 17), din cadrul etapei a 20-a a Ligii a 3-a la fotbal.

Formații probabile:

Ighiu: Bodea – Rodean, Potopea, Ov. Turuș, Cornea – Fetița, Negură, Oniche, Weiner –  R. David, S. Szekely.

CS Ineu: Mitrea – Popovici, Zdrențan, Bier, Hulbăr – Clej – Ciocan, Spătaru, Nyali, Huțanu – Mașniță.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button