UTA Arad

UPDATE! Juventus a contestat dreptul de joc al lui Curtuiuş: „Ne-am pus întrebări toată săptămâna legate de el”





Toată tevatura cu dreptul de joc al lui Marius Curtuiuş, fotbalist eliminat la Sfântu Gheorghe, dar care a stat în Cupa României, s-a soldat cu un memoriu făcut de conducerea clubului Juventus Bucureşti în timpul meciului. „L-am contestat pe Curtuiuş”, a confirmat Gheorghe Chivorchian, preşedintele grupării din cartierul bucureştean Colentina.

La final, ambii antrenori au comentat acest aspect, existând o doză de nelămurire, în special de partea tehnicianului lui Juventus. „Am auzit și că eu că s-a făcut contestație pentru Curtuiuș, dar nu e problema mea, eu mi-am văzut de echipă. Pe de altă parte, chiar ne-am pus întrebări toată săptămâna legat de el. M-au mai sunat unii de la Radio și mi-au întrebat ce cred despre faptul că UTA-ei îi lipsesc ambii atacanți, Petre și Curtuiuș. Apoi, l-am văzut pe Curtuiuș pe teren, dar nu știu exact care e situația lui”, a spus Daniel Oprița. „Din ce știu eu și din ce ni sa comunicat și avem și o hârtie oficială în acest sesn, Curtuiuș putea juca. Trebuie să conștientizăm că suntem departe și la acest aspect (n.a. regulamentele federale), totul e interpretabil și se lasă în coadă de pește”, a completat Roland Nagy.

Teoretic, acest memoriu nu ar trebui să aibă niciun efect, dar dacă, totuşi, bucureştenii vor primi decizie favorabilă, atunci Juventus câştigă cu 3-0. Regulamentul este destul de ambiguu, dar, totuşi, au mai fost cazuri în care nu a fost nicio problemă după ce un jucător a stat în Cupă după roşul luat în campionat pentru două cartonaşe galbene.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button