Fotbal juniori

Campionii județului la juniori s-au respectat în derby-ul de la Dorobanți!





Înaintea rundei cu numărul 10 la Juniori 1B, Sântana și Dorobanțiul erau primele în clasament. Prin urmare, disputa de ieri de la Graniță a fost un derby în adevăratul sens al cuvântului, campionii en-titre confirmând, în cele din urmă, calculele hârtiei.

Partida a fost de-a dreptul spectaculoasă mai ales în prima repriză. S-au marcat nu mai puțin de patru goluri, autorii acestora fiind R. Lăsculescu (min. 31) și D. Don (min.39, din penalty), respectiv Stanciu (minutele 20 și 37). De asemenea,  ambele formații au ratat ocazii prin aceiași Don sau Lăsculescu, respectiv Bud, de două ori.

Repriza a doua a început cum nu se putea mai bine pentru tinerii „rossoneri”, care la 5 minute de la reluarea jocului au luat avantaj decisiv pe tabela de marcaj, prin fundașul Poghirc. Până la finalul meciului ar mai fost de notat doar penalty-ul ratat de Bud și cateva ocazii irosite de către colegii acestuia pe fondul căderii fizice a gazdelor, care nu au mai repetat jocul bun din prima repriză. 2-3, rezultat final.

De menționat ca cele două tinere „garnituri” sunt un adevărat „izvor”  pentru echipa de seniori. Atât Dorobanțiul, cât și Santana au cel puțin 5-6 juniori în anturajul formațiilor pregătite de Marius Ciubăncan și Dinu Donca.

 Formații:

 CS Dorobanti: Țolea – Pascalău, Costea, Cojocaru, Ardelean (65 Fereștean) -Stancu, R. Lăsculescu, Toma (74 Farcaș), Poșta, Radu – D. Don.

Unirea Sântana: Matiș – Toader, Poghirc, Neag(32 Diaconu), Pașca (46Vesa) – Marc – Josan, Vârciu, Balaban (90 Valicec) – Stanciu, Bud.

Arbitri: Florin Vesa, Flavius Dreghici – Gabriel Hărduț

Observator joc: Mihai Jivan

Rezultatele etapei a 10 – Juniori 1B

rezj

Clasament

clasj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button