Alte sporturi

Șahiștii timișoreni au dominat ediția a 11-a Cupei Vados





Maestrul internațional, Mihai Grunberg, a câștigat a XI-a ediție a openului internațional de șah rapid Cupa Vados. O competiţie la care au participat peste 150 de jucători, ce a mai cuprins pe lângă Openul principal, cu omologare la Federația Internațională de Șah și un open pentru copii începători sub 12 ani.

Mihai Grunberg, de la AEM-Luxten Timișoara, a dominat turneul, reușind un parcurs aproape perfect, terminând competiţia cu 7 victorii și 2 remize, totalizând astfel 8 puncte. Pe locul doi, la o jumătate de punct distanță, s-a situat maestrul internațional Robin Dragomirescu (Universitatea de Vest Timișoara) cu 7,5 puncte. Pe locul trei la egalitate s-au clasat maestrii internaționali, Adrian Petrișor (Șah Club Galați) și Dan Bogdan (Sah Club Vados Arad).

Copiii sub 12 ani începători au jucat în propiul lor turneu unde au fost premiați cei mai buni băieți și cele mai bune fete la fiecare din categoriile U8, U10 și U12. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul financiar al Centrului Municipal de Cultură Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button