Baschet

Urban, despre ultimul eșec al ICIM-ului: „De neacceptat să iei 35 de puncte într-un sfert, apoi…vânt din față”





Păcat de startul slab de meci de la Galaţi, pentru că altfel Univ Goldiş ICIM Arad avea o şansă mare de a se impune pe malul Dunării. A fost să fie însă un eşec la diferență de…o posesie. „Un meci început prost de noi. E de neacceptat să iei 35 de puncte într-un sfert. Apoi echipa s-a trezit, dar am alergat aproape tot meciul după adversar. Asta până spre final, când am reuşit să preluăm conducerea şi părea că vom câştiga. Doar că din cauza unui…<<vânt din faţă>> am fost privaţi de o victorie pe care o meritam. Trecem peste acest nou eşec şi sperăm că într-o zi, în acest sezon, totul se va întoarce şi în favoarea noastră. Nu am mai trăit niciodată un sezon în care aproape toate eşecurile să vină la 2, 3 sau 4 puncte diferență”, spune cu amărăciune preşedintele grupării arădene, Marcel Urban.

În aşteptarea unor vremuri mai bune şi cu speranţele ca Polivalenta să nu se transforme definitiv în…discotecă, Univ Goldiş ICIM Arad are meci vineri, de la ora 19,30, la Cluj. „Mergem să ne facem jocul şi vom încerca să câştigăm, chiar dacă adversarul are ca obiectviv declarat câştigarea campionatului”, mai susține șeful grupării „galben-albastre”.

Un comentariu

  1. Cui foloseste echipa asta , care nu conteaza ? Nu cumva si conducerea s-a cam plictisit ? ICIM merita sprijin doar in conditiile unor rezultate cit de cit. A pata un brand, un nume, o onoare construita de generatiii nu are sens

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button