Fotbal juniori

Cupa Ladislau Brosovszky depășește granițele județului: 50 de echipe se bat pentru trofee la cinci grupe de vârstă


Pornind un proiect serios vara anului 2014 în jurul copiilor și juniorilor, Academia Ladislau Brosovszky propune deja câteva grupe bune, pe care le angrenează în competițiile oficiale ale Aradului, dar și la diferite turnee amicale. Unul dintre aceste turnee este cel organizat chiar de Academia ce poartă numele golgheterului absolut al UTA-ei în Divizia A (cu 100 de reușite) și care în acest an atrage și formații din afara județului. Este vorba despre patru cluburi timișene: Pobeda Dudeștii Noi, Atletico Madrid Timișoara, United Timișoara și Ghiroda Tmișoara, dar și unul din Ungaria, Szeged 2011.

În total, vor intra în lupta pentru trofee nu mai puțin de 50 de echipe, ce se vor duela la cinci grupe de vârstă: 2002-2003, 2004-2005, 2006-2007, 2008-2009, respectiv 2010-2011. Printre grupările arădene ce debutează la  Cupa Ladislau Brosovszky sunt: Progresul Pecica, ACS Socodor, Șoimii Șimand, Gloria Cermei și Șoimii Pîncota 1938.

Meciurile din grupă debutează sâmbătă, 17 decembrie, la prima oră a dimineții. Cadrul de desfășurare a celei de-a treia ediții a Cupei Brosovszky e format din: Sala de Sport din Ineu, Sala Universității de Vest Vasile Goldiș Arad și Sala de Sport Dimitrie Țichindeal Arad. Campioanele se vor decide pe 18 decembrie, organizatorii pregătind ceva surprize la festivitatea de premiere.

În fine, ca și anul trecut, Cupa Ladislau Brosovszky are și o competiție de baschet ce va desfășura la Sala de Sport Dimitrie Țichindeal duminică, începând cu ora 14. Coordonatoarea întrecerii e nimeni alta decât Monica Brosovszky, multiplă campioană națională la baschet feminin cu ICIM Arad și CSM Târgoviște și fiica regretatului Ladislau Brosovszky.

Mai multe detalii privind orele de începe ale partidelor de fotbal la cele cinci categorii de vârstă puteți gaăsi pe site-ul: academiabrosovszky.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button