Baschet

Pentru Univ. Goldiș ICIM Arad prezența în play-off depinde de un rezultat bun în „El Clasico”: „Să respectăm instoria!”





Weekendul aduce un nou episod din clasicul baschetului feminin românesc. CSM Târgovişte vine la Arad din postura de ocupantă a locului 3 în clasament, cu o serie bună de victorii, dar și cu o situaţie incertă pentru viitor. Problemele cu datoriile din trecut duc grupara din Cetatea Chindiei într-o situaţie delicată, în imposibilitatea de a face transferuri. „Ori plătim, ori ne oprim!” a spus, pentru jurnaldedambovita.com, Ciprian Prisăcaru, președintele CSM Târgoviște. Dar problemele altora sunt ale lor, Aradul le are pe ale ei.

În jocul de mâine, de la ora 18, din Polivalenta arădeană, cel puţin pe hârtie dâmboviţencele sunt favorite, cu o pleiadă de jucătoare care pot face diferenţa: Cosby, Coker, Green, Toma, Cocker (toate trecând în trecut şi pe la echipa arădeană) sau Poole.

La Univ. Goldiș ICIM Arad schimbarea la nivelul băncii tehnice ar trebui să aducă liniştea. Noul antrenor, Bogdan Bulj, ştie cam pe ce se bazează, numai că a avut insufficient timp să schimbe ceva. Şocul aducerii sale ar trebi să producă rapid ceva pozitiv, pentru că altfel lupta pentru play-off devine dificilă. „Asteptările mele de la jucătoare pentru acest meci important cu rivala din Târgoviște este să respecte istoria clubului arădean prin prestaţia lor de pe parchet. Sper să fie la un nivel maxim al potentialului. Să fiiți siguri ca vom aborda fiecare meci la victorie. Să nu uităm totuși că e nevoie de ceva timp pentru ca echipa să joace în stilul preferat de mine” , a spus Bulj pentru baschetarad.ro.

La rândul său, președintele ICIM-ului face apel la publicul arădean, mai ales că vorbim despre o întâlnire cu destule conotații în baschetul românesc, un adevărat „El Clasico”. „Mă aştept la o evoluţie determinantă din partea echipei, cu responsabilitatea derby-ului cum este mereu acest meci. Indiferent de poziţiile din clasament ale celor două echipe. Târgovişte porneşte ca favorită, dar echipa noastră a mai răsturnat calculele hârtiei de-a lungul timpului şi sper să o facă şi mâine. Dar, acest lucru este posibil doar cu largul aport al publicului, suporterii noștri, pe care îi invit la sală, să împingă echipa de la spate. Doar împreună suntem mai puternici”, spune preşedintele Marcel Urban.

Să mai spunem că în tur, la Târgovişte, CSM-ul s-a impus greu, cu 52-50.

FOTO: Ciprian Petcuț

 

2 comentarii

  1. Demisia Domnule Manager Urban Marcel. Daca aveti demnitate si coloana vertebrala dati-va demisia de onoare si mai lasati si pe alti sa conduca acest frumos club pe care la-ti distrus incet dar sigur in ultimul an si jumatate. Demisia !!!!

    0
    0
  2. Demisia DOMNULE Urban Marcel . Ati stat destul la acest club si e timpul sa mai vina si alte persoane la conducerea clubului. Fara interese si legitimari pe pile la ICIM !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button