Baschet

Sfertul U. Cluj – Univ. Goldiş ICIM se mută la Arad. Bulj „Să ne schimbăm jocul în atac și putem câștiga!”Universitatea Cluj şi-a asigurat primul succes din sferturi împotriva Univ. Goldiş ICIM Arad într-un meci în care fetele lui Bogdan Bulj au evoluat bine vreo 30 de minute. Restul a fost al Clujului, o echipă matură, cu buget, cu intenţii serioase şi cu un uşor…vânt din spate, de la „fluierași”. Mâine, de la ora 18,30, e vremea revanșei, cu mențiunea că tot teamul lui Dragan Petricevic pornește cu prima șansă. Dar, din fericire, mai există și factorul public, unul ce a contribuit la succese istorice în contul celei mai iubite echipe din Arad, după UTA.


Reportat la meciul de la Cluj, Bogdan Bulj știe ce ar trebui schimbat mâine, în așa fel încât echipa sa să continue lupta pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. „Primele 5 minute a fost bine, apoi am făcut niște greșeli. Ele au marcat 10 puncte și de acolo a fost greu pentru noi să revenim, chiar dacă repriza a doua am început-o mai bine decât adversarul nostru. Apărarea a fost în general bună, dar am avut probleme în ofensivă. Trebuie să recunoaștem că diferența dintre primele șase echipe din campionat și cele cu care am jucat în grupa valorica 7-10 e mare. Aici jucăm meciuri grele și trebuie să o facem mai bine, să ne autodepășim. Cert este că pentru meciul de mâine trebuie să ne schimbăm jocul în atac, doar așa avem o șansă să câștigăm”, susține antrenorul „galben-albastrelor”.


La rândul său, președintele clubului face apel la suporterii arădeni. pentru meciul de mâine seară. „Meciul cu Clujul va fi important pentru noi, dar şi pentru ele. Dacă vom aborda meciul cum o facem de obicei acasă și nu intervin alte forţe din exterior, avem şansa noastră de a câştiga si de a împinge acest sfert de finală în meciul decisiv, de duminică, de la Cluj. Avem nevoie la acest meci de aportul publicului mai mult ca oricând în acest sezon, iar pentru aceasta am decis ca intrarea să fie liberă”, spune Marcel Urban.

Un comentariu

  1. Mult succes echipei mele iubite ICIM ARAD , si sper SA producem surpriza maine si in decisiv la Cluj. Totul este posibil fetelor , aveti incredere in voi si in antrenor . ATAT , in marele Manager Urban Ma(r)cel mai poreclit pe la colturile strazilor din Arad si tradatorul , prieteni stiu de ce . Demisia Urban Ma(r)cel !!!! Locul echipei ICIM este intre primele 3 nu acolo und ai adus-o TU in ultimi 2 ani de Ziele , adica in mocirla baschetului. ICIM-UL NU SA NASCUT SI NICI NU VA MURI ODATA CU TINE. PLEACA , ARADUL NU TE MAI DORESTE. DEMISIA URBAN !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button