Arhivă articole

Cu Prică și Avrămuțiu printre achiziții, Sântana își depune candidatura pentru un loc pe podiumul Ligii a 4-a!Nu mai este un secret că Frontiera Curtici se destramă, dar până la anunțul oficial primim semnale clare din parte jucătorilor săi. După Măgulean, care a ales Pecica și Parlapan – Crișul, alți doi dintre oamenii de bază a lui Dinu Maghici în stagiunea trecută au optat pentru Unirea Sântana. Vorbim despre mijlocașul central, Remus Avrămuțiu (25 de ani) și cel de bandă, Denis Prică, care au semnat actele ce îi leagă de formația lui Dinu Donca. „Am mers pe principiul calitate, nu cantitate, cu atât mai mult cu cât cei doi fotbaliști vor acoperi niște posturi puțin deficitare la Sântana. Iulian Vuin dorește să o lase mai moale și să-l ajute pe profesorul Donca mai mult de pe bancă, iar de Bolba și Vidac ne-am despărțit amiabil. O să încercăm să mai transferăm unul-doi fotbaliști, pentru un lot cât mai competitiv”, a precizat Marius Bătrân, președintele grupării „roș-negre”, care a câștigat cursa cu Pecica și Zăbrani pentru semnătura celor doi fotbaliști de 25 de ani.

Tot la capitolul abandonuri îi putem trece și pe Claudiu Popa și Marius Bud, jucători care – de altfel – nu s-au mai prezentat sub comanda lui Donca din luna aprilie. Totodată, Lanțoș rămâne în afara gazonului încă o jumătate de an, dar Andrei Istin e pregătiti să-și reia locul pe banda stângă a defensivei „uniriste”

Sântana își va relua pregătirile luni, 10 iulie, iar în a doua decadă a lunii va efectua antrenamente în regim de semi-cantonament.

1
0

Un comentariu la articolul: “Cu Prică și Avrămuțiu printre achiziții, Sântana își depune candidatura pentru un loc pe podiumul Ligii a 4-a!

  1. Si Crisul a declarat acelasi lucru in campionatul trecut, calitate nu cantitate si stim toti ca nu i-a ajutat… ideal ar fi cantitate suficienta si calitate – si asta a fost demonstrat, tot in camp. trecut!

    8

    1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.