Șoimii Lipova

Lipova, obligată să răpună codașa din Bălești. Pop: „Să ne arătăm adevărata față și vor veni și punctele!”Dacă afară, chiar pe terenurile colegelor de eșalon arădene, nu s-au simțit bine, acasă, la Pâncota, lipovanii au demonstrat destulă forță. În runda inaugurală au stopat Lugojul, una dintre formațiile cu mari pretenții în acest sezon, iar apoi a surclasat „satelitul” celor de la Hermannstadt.

Sâmbătă, „șoimii” pornesc din nou mari favoriți, mai ales că în Podgorie ajunge una dintre echipele din coada clasamentului. Internațional Bălești și-a pus număr la casă de abia runda trecută, când a trecut cu 2-0 acasă, de Millenium Giarmata, o altă formație din zona roșie. Pe lângă puncte, sau, la pachet cu ele, conducerea clubului se așteaptă la un joc bun din partea echipei, după un derby mai puțin reușit la Sebiș. „Am analizat partida de vinerea trecută și am ajuns la concluzia că nu mai avem voie să ne prezentăm așa. De fapt, știm și vom demonstra, sper eu, chiar începând de la meciul cu Băleștiul, că adevărata noastră față e alta. Iar în momentul în care ne vom arăta această față vor sosi și punctele. Această echipă are calitate, altfel nu ar fi ajuns în Liga 3-a doar cu victorii în acest an 2017, doar că, într-adevăr, aici e un alt nivel și nu-ți iese mereu jocul cum ai vrea tu”, susține Radu Pop, președintele „șoimilor”.

Formația gorjeană este nouă în peisajul seriei a IV-a, pe unde echipe oltenești ca Filiași sau Craiova II s-au mai perindat și runda trecută. Dar, lipovanii și-au făcut cât de cât temele cu privire la adversarul de sâmbătă (ora 17). „Este o formație ce pune mare preț pe angajamentul fizic și e periculoasă în special la fazele fixe. Ca și noi, cei din Bălești au foame de puncte și, din acest punct de vedere, prevăd un meci destul de încrâncenat. Dar, repet, am mare încredere în antrenor și jucători că vor găsi cheia spre a doua victorie a campionatului, dar și un joc bun, cu care ne-am obișnuit deja suporterii”, a adăugat Pop.

Fiindcă nu sunt probleme de lot, Flavius Sabău ar putea aborda meciul cu: Iliescu – Kocsis, Calvin, Pașcu, Mandache – Piț, Bier, S. Popa, Deta – Vasinc, Trabalka.

Arbitri: Narcis Bodocan ( Cluj-Napoca) – Răzvan Soporan, Ștefan Lar (ambii din Baia Mare)

Observatori: Gabriel Stoicovici (Timișoara) – FRF, Ioan Pirtea (Oradea) – CCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button