Baschet

Eșec în primul meci oficial al stagiunii, dar calificarea în Cupă se joacă: SCM Timişoara – FCC ICIM Arad 69-64FCC ICIM Arad a ratat debutul de sezon, dar un eşec la 5 puncte într-un meci tur din Cupa României, în deplasare, nu e un dezastru. La Timişoara, fetele lui Bogdan Bulj au început slab şi diferenţa de la finalul primului sfert a fost decisivă (15-20). În final, tabela din sala „Constantin Jude” s-a oprit la 69-64, lăsând deschisă ecuația calificării în turul următor.


Pe Bega, gazdele au trăit datorită evoluţiei bune a americancelor Conwright şi Loyd, plus a pivotului ucrainean Ana Kiriienko, dar a şi al capitolului recuperări. De partea cealaltă, MVP în dreptul lui Brandy Montgomery, secondată de Tavic şi Wingate. Şi să nu uităm un lucru important: Aradul a jucat fără căpitan, Hadzovic fiind accidentat.


Aşadar peste trei zile, în Polivalentă e joc decisiv, cu aşteptări mari inclusiv la nivel de spectacol, pentru calificarea în turul următor al Cupei României.

Bogdan Bulj speră ca elevele sale să se revanșeze la Arad, iar în economia rezultatului de azi a contat și faptul că FCC ICIM nu a avut prea multe amicale. „Suntem supărați că am pierdut. Felicitări Timișoarei pentru victorie, au condus tot meciul. Noi nu am profitat de oportunitățile avute. Timișoara a avut mai multe amicale, noi doar două. Brankica Hadzovic nu a jucat și asta s-a simțit. Nu am vrut să riscăm cu ea și să evaluăm calitatea echipei. Sperăm să câștigăm sâmbătă”, a declarat antrenorul arădencelor pentru tmsport.ro

Formații și marcatoare:Timişoara: Conwright 18 (1×3), Lloyd 14, Kiriienko 13, Burdgess 9 (1×3), Filip 8 (2×3), Ardelean 4, Young 3. A mai jucat: Pop

Arad: Montgomery 20 (4×3), Tavic 14, Wingate 12, Nagy 6, Mercea 5 (1×3), Ferenczi 5, Zidaru 2. Au mai jucat: Vernet, Ciotir.

FOTO: Annamária Apró

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button