National Sebis

Sebișul întâlnește premianta din Ghiroda cu gândul că: „Fotbalul îți oferă mereu șansa revanșei”

Scenariul horror de la Craiova, cu Național Sebiș pierzând fără drept de apel (1-4) în fața puștilor olteni în superioritate numerică timp de 70 de minute, a abătut multe umbre asupra vestiarului sebișean. S-au propus și sancțiuni de ordin financiar, considerate normale chiar de antrenorul Alin Chița: „Trebuie să înțelegem că avem și obligații nu doar drepturi. Conducerea clubului și a orașului ne-au oferit până acum toate condițiile de performanță, iar răspunsul din teren nu a fost pe măsură. Sper că am ajuns cu toții cu picioarele pe pământ și de acum înainte vom avea o cu totul altă față”.

Săptămâna a început cu o analiză detailată a înfrângerii din Bănie, dublat de un discurs franc al managerului Călin Cojocaru. „Ceea ce s-a întâmplat la Craiova nu mai are voie să se repete la Național Sebiș. Sper ca jucătorii noștri să fi înțeles pentru ce sunt la acest club și să reacționeze rapid. Spre norocul lor, fotbalul îți oferă mereu șansa revanșei, iar aceasta vine vineri, cu Ghiroda. Jucăm acasă, suntem obligați să câștigăm și să arătăm atitudine și un joc bun. Jucătorii noștri trebuie să aibă încredere în calitățile lor și să le pună în slujba echipei. Știm că locul din clasament nu e bun, dar, din punctul meu de vedere, nu e nimic pierdut. Mai sunt destule puncte în joc, doar că trebuie să începem să legăm rezultatele pozitive, începând chiar de vineri”, consideră Alin Chița.

Sebișenii sunt la al doilea duel consecutiv în compania unei echipe aflate pe podium. Ghiroda deține „bronzul” până acum și este la a doua deplasare consecutivă în județul Arad. „I-am urmărit pe timișeni la meciul de la Cermei și mi-au lăsat o impresie bună. Au doi atacanți valoroși, pe Pătrașcu și Baranyi, dar și alți jucători buni în posturi cheie. Portarul Contra este lucrat la Poli, iar mijlocașul Naidin nu mai are nevoie de alte prezentări. Este o formație ce nu refuză jocul, iar asta  ne convine și nouă. Dacă jucătorii noștri respectă ceea ce am vorbit și ceea ce am pregătit toată săptămâna, avem șanse mari să câștigăm”, a adăugat antrenorul Naționalului, care nu are probleme de lot pentru disputa de mâine, de la ora 17.

Impactul cu Liga a 3-a a fost peste așteptări pentru nou promovata din județul vecin. „Galben-albaștrii” sunt pe locul 3 în clasament, au cel mai bun atac din serie și nu vin în excursie pe malul Crișului Alb. „E un campionat în care oricine poate bate pe oricine, așa că meciul de la Sebiș e deschis și el oricărui rezultat. Sigur, gazdele au alte pretenții alimentate de un buget mult superior nouă și vor dori să câștige cu orice preț. Nu știu dacă sunt mai periculoși acum, că vin după înfrângerea dureroasă de la Craiova și dacă ar fi câștigat, dorința lor de victorie ar fi fost la fel de mare. Cunosc câțiva dintre jucătorii lor, iar când vorbești de Emil Dică, Enciu, Săulescu sau Siminic e clar că te așteaptă un meci dificil. Dar, mergem să jucăm ceea ce știm și să ne întoarcem cu un rezultat bun”, ne-a declarat Paul Codrea, fostul international de la cârma grupării timișene, care nu va putea conta pe mijlocașii Budur și Ciobanu, ambii accidentanți.

Formații probabile:

Sebiș: Poiană – Poștoarcă, Pintea, Dumitrache, Siminic – Ruță – Săulescu, Petculescu, E. Dică, Voinescu – Enciu.

ACS Ghiroda: Contra – Mancaș, C. Popa, Mureșan, Popescu – Centea, Naidin, Hotca, Totic – Pătrașcu, Baranyi.

Arbitri: Sorin Vădana (Cluj) – Alin Mureșan (Florești-Cluj), Elena Mazilu (Cluj)

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa-Caraș Severin), Petru Boroș (Oradea)
Articole de la JOHNNYBET
2 comentarii

  1. Domnilor de la Ghiroda va asteapta vineri un meci greu contra 14 jucatori . 11 imtracati intr-un echipament si 3 in altfel de haine . Asa ca va doresc bafta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button