Arhivă articole

septembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Copiii de pe „Izvorul”, primii câștigători ai „Campionatului străzilor din Arad”

Un proiect, din multe altele ale AJF-ului Arad, și-a finalizat o primă etapă, ieri, la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv din Gai. Proiectul denumit „Campionatul străzilor din Arad” a demarat acum două săptămâni în cartierul Gai. 12 echipe reprezentând tot atâtea străzi , alcătuite fiecare din patru jucători, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani s-au întrecut în sala și pe terenurile din curtea LPS.

Pe ternuri reduse și la porți mici, întrecerea a fost crâncenă și plină de ambiții, participarea și mai ales reușitele unor echipe fiind răsplătite la final de organizatori și sponsori.

În ultima fază a întrecerii, adică în semifinale, s-au întâlnit :

loading...

Str. Bogdan Voievod – Str. Nouă 1-1 (1-2, după penalty-uri)

Str. Ion Creangă- Str. Izvor 0-3

Finala mică

Str. Bogdan Voievod- Str. Ion Creangă 5-0

Finala mare

Str. Izvor – Str. Nouă 4-2

Așadar, strada Izvor a devenit campioana cartierului Gai, în componența: Vinicius Sterciuc, Marcus Sterciuc, Daniel Pavel și Patrick Feher.

Prședintele AJF Arad , Adrian Lucaci și șeful Comisiei de copii și juniori de la AJF Arad ,Gabriel Hărduț, au oferit tuturor participanților (în jur de 50 de copii) câte o diplomă și o medalie, iar primelor patru echipe, cupe și cadouri din partea sponsorilor: SC Verbiță, Auto-Schunn Mercedes și Pizza 5 Colțuri.

Au primit cadouri și cei doi golgheteri ai întrecerii, Vinicius Sterciuc (Str. Izvor ) și Hani Vicaș (str. Bogdan Voievod). Acțiunea va continua și în celelalte cartiere, urmând ca în final să se desfășoare turneul campioanelor cartierelor din Arad.

Ioan Hamza

 

0
0

Un comentariu la articolul: “Copiii de pe „Izvorul”, primii câștigători ai „Campionatului străzilor din Arad”

  1. „Un proiect, din multe altele ale AJF-ului Arad…” Proiecte, Proiecte, Proiecte …organizezi o competitive, o cupa, ceva, gata, e proiect…hai sa cantam mai departe: Proiecte, Proiecte, Proiecte……Romania, tara odelor…

    2

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.