Șoimii Lipova

Sabău: „Deși e greu de digerat eșecul și sunt frustrat, nu facem tragedie” v.s. Papură: „Am câștigat noi, dar ambele echipe au jucat fotbal adevărat”





Două formații din județul Dolj au redimensionat puțin campionatul lipovanilor, care sperau să „navigheze” în ape ceva mai liniștite la nivelul Ligii a 3-a. Sâmbăta trecută, Filiașul și azi, Craiova II, au plecat cu toate punctele de la Pîncota obținând victorii la idigo, cu goluri decisive marcate pe finalul celor 90 de minute.

Ca și runda trecută, Flavius Sabău susține că echipa sa nu a dorit să se mulțumească doar cu un punct și a sfârșit prin a le pierde pe toate. „Până acum nu am întâlnit echipă mai bună în campionat. Craiovenii au jucat fotbal bun, am jucat și noi, a fost un meci cu ritm bun, au fost goluri, faze frumoase, s-a jucat foarte bine. Îmi pare rău că nu am marcat în prima repriză din cele două-trei ocazii pe care le-am avut pentru că, sunt convins, adversarul ar fi cedat mai ușor dacă reușeam să preluăm noi conducerea. În schimb, am luat două goluri ce ne-au căzut foarte greu, dar am revenit.  Era 2-2 în minutul 77, iar eu am vrut să câștigăm și am fost aproape. Nu am vrut să conservăm acel de rezultat de egalitate, am considerat că nu trebuie să ne mulțumim doar un punct. Am vrut să câștigăm, cu gândul acesta am început jocul și nu am renunțat niciun moment la el. Îmi pare rău că nu am reușit, dar asta e situația. Tot noi trebuie să trecem peste toate aceste eșecuri, e adevărat că le digerăm mai greu dar nu avem ce face. Nu e ușor să-ți revii rapid după ce pierzi trei meciuri la rând, sunt și eu frustrat, am avut totuși ocazii, dar nu facem o tragedie acum. Suntem – totuși – mulțumiți că jucăm fotbal, ne vom mobiliza și ne vom reveni. Vrem să facem un joc bun la Ghiroda și să luăm și puncte”, a declarat tânărul tehnician al „șoimilor” la finalul disputei cu „satelitul” Craiovei.

Cu cele trei puncte, CSU Craiova II rămâne pe locul 2, destul de departe, însă, de liderul Șirineasa. Totuși, Cornel Papură vorbește despre posibilitatea unei aventuri în Liga 2-a. „Am făcut un joc bun pe care meritam să-l câștigăm. Mi-a plăcut gazonul de la aici, de la Pîncota, față de alte locuri pe unde am fost. Aici am găsit un teren bun, îngrijit, am putut să ne facem jocul. Mi-a plăcut că echipa gazdă și-a văzut de treabă, au jucat deschis, oamenii din tribună au văzut un spectacol frumos. Până la urmă a câștigat una dintre noi, s-a întâmplat să fim noi, dar am apreciat că a fost un meci frumos și ambele echipe au jucat fotbal adevărat, fără momentele acelea urâte cu trageri de timp. Spectatorii sunt convins că au apreciat că au văzut un spectacol fotbalistic de calitate. La noi, se vede lipsa de experiență a copiilor, la 2-0 ne puteam face meciul mai ușor ținând de rezultat, dar am primit două goluri ușoare. E bine, totuși, că am câștigat în cele din urmă. Menirea noastră este să pregătim acești tineri pentru prima echipă. Credem că toți au potențial bun, sperăm să confirme și mai sus de Liga 3-a. Anul trecut am jucat în seria a 3-a, iar nivelul ni s-a părut ceva mai bun decât aici. Până la urmă, ne interesează mai mult pregătirea noastră și mai puțin jocul adversarului. Noi am practicat un fotbal bun, sunt mulțumit de ceea ce am arătat astăzi. E puțin mai complicat, dar scopul nostru este să progresăm, copiii să joace fotbal, să fie preocupați de joc. Nu ne interesează arbitrajele, decizii ce se iau, noi jucăm și credem că ar fi benefic pentru Craiova să avem echipă satelit în Liga a 2-a. Din punct de vedere financiar am face față cu siguranță, dar și sportiv.  Cred că am avea suficienți fotbaliști și ar fi altă emulație. Din păcate, acum vedem că cele mai mari șanse de promovare le are Șirineasa, noi am jucat la ei cu câțiva jucători lipsă și am pierdut, din păcate”, a declarat „principalul” celor de CS U Craioava II.









9 comentarii

  1. Pertinente comentariile antrenorilor, cine n a vazut jocul de astazi poate sa regrete,.. jucatori ff buni cei ai craiovei cu doi ˝ batrani˝ nascuti in 97 iar restul in 98, 99, 2000!

    0
    0
    1. Asa face un club cu pretentii precum U Craiova , care are o strategie clara bazata pe propria pepiniera de juniori si tineret. La UTA s-a procedat taman invers, echipa premiata pe tara cu medaliile de bronz din campionatul trecut fiind imprastiata in toate partile !!! Trist si pacat. Pagubos management !!!

      0
      0
  2. Cu tot respectul pentru Lipova,nu uitati ca sa renuntat prea ușor la serviciile lui Shoabi care acuma se pregătește si este o piesă importantă la Felnac!

    0
    0
  3. Imi sustin parerea , antrenorul este depasit de situatie,frustrare or nu el nu reuseste de etape bune sa gestioneze situatia.
    Domn presedinte ce facem , mai venim?

    0
    0
    1. Vlaicule tu poti sa stai acasa . Noi cei care indragim echipa asta suntem alaturi de ei indiferent de vreme de scor . Am trait bucurii alaturi de ei traim si alaturi de ei si in vremuri grele De asta noi ne numim suporteri si tu esti doar spectator .

      0
      0
  4. Da, mai venim. Asa face un suporter adevarat. Sau suntem doar suporteri la victorie ? Acum trebue sa fim si mai mult alaturi de echipa. Cred ca sa vazut foarte clar la meciul de ieri ca sa vrut si cred ca au dat totul dar din pacate nu am reusit sa luam cele 3 puncte. Hai Lipova

    0
    0
    1. comentariile nu le stergem, doar insiruire de cuvinte defaimatoare, jigniri, injuraturi, etc. … dar acum, la acest articol, nu am sters nimic …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button