Șoimii Lipova

Președintele Lipovei sare în apărarea UTA-ei după aluziile lui Oprița: „Nu trebuia să-i pomenească numele într-un context negativ”





Declarațiile date de Daniel Oprița la finalul partidei cu Lipova au trezit reacții în fotbalul arădean. După Cristian Poiană, și președintele „șoimilor” i-a răspuns antrenorului lui Școlar Reșița, fiind deranjat de aducerea în discuție a „Bătrânei Doamne”, dar și de aluziile despre o „indirectă” venită de la contracandidatele la promovare ale bănățenilor.

„Am citit declarațiile date de domnul Oprița și trebuie să-i răspund, deși e mai bine să ne vedem fiecare de ograda noastră. L-aș sfătui să nu mai facă afirmații la adresa altei echipe, cum nici noi, ceilalți participanți la competiție, nu ne-am pus să judecăm jocul slab făcut de Reșița la multe partide. Unele chiar au fost câștigate în prelungiri, de li s-a dus vorba că la ei se prelungește partida până dau gol. M-a deranjat comparația Steaua – UTA, de parcă Reșița ar juca în Champions League. Dar, probabil se gândea la echipa Armatei din campionatul municipal București, și atunci da, cam așa a fost. Le-am dat clasă și ca tactică, posesie și ambiție dar și ca evoluție a scorului. Eu, ca suporter utist de mic copil nu admit să se spună așa de UTA, că nu se joacă la obiectiv și fără presiune, de parcă este echipă de mâna a treia. El care a jucat puțin la UTA nu trebuia să-i pomenească numele într-un context negativ. Sper ca să aibă ocazia cât de curând să vadă ce poate UTA, de care a uitat că l-a bătut anul trecut când era antrenor la Juventus și era pe primul loc în Liga 2-a, avându-l conducător de club pe Chivorchian și jucând fără televizarea partidelor de acasă din Colentina”, spune Radu Pop.

Trecând la cealaltă „înțepătură” a lui Oprița, referitoare la un posibil stimulent financiar pentru lipovani, șeful „șoimilor” a adăugat: „M-a mai deranjat și acuzația voalată că am fi avut prime de la altă echipă interesată. Da, trebuie să-i cer scuze domnului Oprița, în numele echipei mele care intră pe teren pentru a câștiga orice meci, indiferent de adversar, dar și al Giarmatei, care s-a luptat cu ei pentru punctele salvării de la retrogradare. Așa vom face și din vară încolo, vom juca toate meciurile la victorie, dar sperăm să nu-l mai vedem la Reșița pe domnul Oprița, cel mai recalcitrant antrenor de pe bancă pe care l-am văzut eu și chiar am văzut meciuri din toate ligile. Am urmărit mai multe partide ale echipei dânsului și în afară de mingi lungi și centrări previzibile la bătaie în careu, nu am văzut nimic. Cam puțin pentru o echipă ce vrea să promoveze, cu comisii sau fără comisii. Mă mir de locul pe care-l ocupă în clasament după ce am văzut fotbal de calitate la Craiova, Lugoj, Sebiș sau Filiași. Nu mai vorbesc de Șirineasa care sunt cu 5 clase peste ce joacă Reșița lui Oprița. Concluzionând, acum chiar îmi pare rău că nu am marcat la ultima fază și să le luăm toate punctele, probabil atunci nu mai apărea domnul Oprița în fața presei. Ne-am agitat mult pe bancă în timpul meciului pentru că am simțit că avem în față un adversar neputincios și putem pleca cu puncte de la Reșița”,  a mai punctat Pop.

 









29 comentarii

  1. Super raspuns domnule Radu !!! Hai Soimii hai UTA. Cind am fost de pasti la Lipova nu an dat de dumneavoastra pentru exact in acele 2 zile a-ti avut meci la Pincota. Sanatate si mult succes !.

    0
    0
    1. Domnule Werni sincer regret ca nu am avut onoarea sa va cunosc sa va multumesc personal pentru cuvintele frumoase la adresa noastra cat si la adresa echipei Uta. Daca stiam ca sunteti in tara va puneam la dispozitie o masina care sa va duca pana la Pancota sa va revedeti macar o echipa de suflet din cele doua pe care le iubiti . Si mai ales ca de paste am castigat partida cu Deva . Ati fi plecat inapoi in Germania cu o amintire frumoasa din partea noastra . Dar eu personal sper sa va cunosc intr-o zi si chiar mi-ar face placere sa va vad la un meci . Sa veniti sa ma bateti pe umar sa-mi spuneti ,,te salut eu sunt Werni din Germania „. Va dorim multa sanatate si sa ramaneti alaturi de noi .

      0
      0
  2. Radule nu ai nici o treabă cu fenomenul fotbal , uta aceasta nu este UTA Arad, iar comparația lui oprita este corectă, nu este tot una sa joci la Lipova sau la o echipă că și Reșița dar de unde să știi tu ce e fotbalul când din liga 6 ai tot cumpărat pe meciuri și arbitrii ai uitat?

    0
    0
  3. Florinel ,ești mai prost că Dancila. Noi când eram în liga 6 aveam echipa de liga 5 ,când am fost in liga 5 aveam echipa de liga 4. Iar când am fost in liga 4 aveam echipa de liga 3. Am cumpărat meciuri??? Mdaaaa !!!Chechi ne-a dat meciul la Cris sau l-am cumpărat pe Feșnic??? Florinel urla invidie în tine !!! Câți nu ne-au cantat prohodul și de ai noi ne bucuram de liga 3 de un nou stadion și tu scrie comenturi in continuare !!!! HAI SOIMII …….P.S. Păcat că nu ai fost la meci la Reșița sa vezi și tu fotbal de calitate practicat de o echipa de locul 7 pe stadionul unei echipe care vrea să promoveze .

    0
    0
  4. Radu S nu merita sa te enervezi pt cei ca Florin . El este in categoria celor care se viseaza cu fotbalul sau cu fotbalistii . Drept dovada ca este foarte apreciat comentul lui .

    0
    0
  5. Da mai Florine nu-mi convine ca unul ca Oprita sa se ia de UTA noastra indiferent care este ea . Nu-mi convine sa aud ca Oprita se leaga de unul dintre jucatorii care este la noi in echipa . Nu-mi convine ca unul ca el vorbeste de noi cand ei nu au aratat nimic . Da-mi voie sa iti spun ca nu au fost cu nimic peste noi . Din contra noi am jucat acest meci cu cap . Si doar un mic ghinion a facut ca sa nu venim cu 3 puncte . Comparatiile lui sunt facute de un antrenor ofticat de un antrenor limitat . Fara suparare au un joc foarte previzibil . Hai ca am sa-l vad ce poate pe Extensiv sambata cu manjii Craiovei . Ii vor alerga de le va iesi sufletul. Si inca ceva Florine indiferent cine se ia de UTA sau LIPOVA reactionez la fel .

    0
    0
      1. Da Radu Pop la fotbal cine-i?A ,Radu Pop pe bani primăriei își face reclama pe numele Utei ,lasă Radule ,dacă Oprită nu are voie sa vorbească de UTA care a jucat la UTA ( A JUCAT LA UTA) atunci tu de ce vorbești de UTA?…….ma vedeți-vă lungul nasului ca nu va cunoscut nimeni pina nu ari venit la fotbal ,in cazul dmv Șoimi Lipova!

        0
        0
        1. deci tu esti de acord cu ce a insinuat Oprita, ca la UTA se joaca lejer, fara presiunea rezultatelor, inca de pe vremea cand era el fotbalist la UTA? iar la Reșița e presiune ca la Steaua in Champions League? Toata lumea joaca pe banii unei Primarii, doar ca unii joaca fotbal iar altii il mimeaza

          0
          0
        2. Ma susu eu am vazut la viata mea sute de meciuri ale Utei . De la 13 ani am venit singur la meciuri . Si din toate meciurile vazute o singura data nu mi-am cumparat bilet . In rest am dat bani pe bilet pentru ca am considerat ca banii respectivi sunt pt Uta . Da din punctul meu de vedere nu poate Oprita sa vorbeasca despre Uta . Dar o poate face Gaica Mitu Ungur Grad Stupar Tucudean Szell Maris Tassoti Ciubancan Todea Popa si multi altii care au facut ceva pr Uta . Chiar nu am nevoie sa-mi fac reclama nu sunt presedinte la Real sau Barca dar compsrativ cu tn eu incerc sa fac ceva pentru sport . Ca o fac bine ca o fac rau asta vom vedea in timp .

          0
          0
  6. CSM Reșița a scos un punct din remiza de pe teren propriu, 2-2 cu Șoimii Lipova, și i-a convins pe puținii fani prezenți pe „Mircea Chivu” că își merită locul și anul viitor în Liga a III-a! Asta cred ca spune totul despre joc . Multumesc

    0
    0
  7. @susu, din ce gaura te-ai tarat la lumina? UTA primeste finantare de la bugetul local, Sebis, Cermei, echipele din judet la fel si este normal sa fie asa. O comunitate are nevoie de strazi asfaltate, apa, canalizare etc, dar si de cultura si sport. La Lipova exista 4 sectii: fotbal, judo, sah, volei, sectii unde exista 100 de copii care fac sport, nu stau la taste ca tine si dau cu critica. Cu ce isi face reclama Radu? Pentru ce? Ca om a existat si inainte de a reinfiinta echipa Soimii (nu pe banii lui, dar pe munca lui) si va exista si dupa ce nu va mai fi la Soimii! In 5 ani a promovat de la liga 6 la liga 3! A readus Lipova in liga 3 dupa 20 si ceva de ani!Tu ce si facut pentru comunitatea in care traiesti? Cu ce ai facut-o cunoscuta? Pentru a cata oara sa intreb de ce suntem o natie de frustrati??? Apropo, soso, cred ca se mai organizeaza cursuri la seral, poti sa treci pe acolo, macar sa inveti sa scrii in limba ta materna!

    0
    0
  8. Vezi Radule că minți cu nerușinare păcat că nu mai găsesc pe net un meci filmat in care adversarii Lipovei se dau la o parte să puteți marca iar voi ratați de rad și spectatori Lipovei , iar cum poți tu sa vb de oprita unul din jucătorii cei mai talentați din vestul țării și un antrenor destul de bun, rezultatul vostru este de apreciat atât, iar de UTA daca ai fost de la 13 ani pe stadion și i-ai văzut pe gaica și alții atunci cred că poți să faci diferența între UTA Arad și UTA Bd care sunt două cluburi diferite dar de unde să știi tu fotbal când toți sunteți puși politic fara a avea nimic în comun cu fenomenul fotbal, pacat că sunt mulți că tine conducători de cluburi gen Bulza , Grădinaru, Meme Stoica și multi alții ți-am dat un exemplu de la fiecare ligă , cu voi cum sa meargă fotbalul spre progres , rămâne președinte burleanu pe viață la ce fotbal cunoașteți voi poate sa vina sa candideze Hagi Popescu Chivu Lupescu că același rezultat au.

    0
    0
    1. 🙂 pai ce vina are Lipova ca la 4-0 aia nu au mai vrut sa joace? s-au retras de pe teren si din campionat … bun exemplu ai dat 🙂

      0
      0
    2. Nu inteleg ce ai vrut sa arati cu filmuletul respectiv . Eventual cat esti de incapabil si de orbit de ura.. Pai ma desteptule alea sunt secvente de la meciul Lipova -Halmagiu in care oaspetii voiau sa le dam meciul sa promoveze impreuna cu noi in liga v -a iar noi am refuzat asta . Am jucat pe cinstite si a promovat Sebisul cu noi in liga v-a . Noi am jucat meciul pe bune. Iar cel care ,,conducea” echipa a luat o masura cu care nici macar jucatorii lui nu au fost deacord dar s-au supus ca vezi doamne el era marele sponsor. Mai bine taci ca pusca fierea in tine .

      0
      0
  9. Susule mi-ai demonstrat capacitatea ta de înțelegere. In afară de Mailat,Atletico si poate mai 2-3 echipe,toate celelalte echipe sunt susținute din bani publici. Dar invidia îi mare,asa-i? Încă o întrebare Susule…….ce a demonstrat Oprita care a jucat la UTA ???? LA UTA!!!!!!!!! Ști câți au jucat pentru culorile alb-rosi? Susule îmi pare rău să îți spun……STAI JOS,NOTA 3 !!! PUSCA INVIDIA IN VOI . STI DE CE ??? SUNTETI FRUSTRATI . Ați ajuns sa țineți cu SCOLAR RESITA numai și numai din invidie. Domnul Florin,numele dumneavoastră adevărat nu îi cumva Claudiu ? Unde îi palmaresul,culorile și siglă clubului UTA? LA SUPORTERI ! SUPORTERI PE CINE SUSTIN ??? Pe defunctul Marțian sau actuala UTA? LASA-TI COMENTURIILE LA FOTBAL SI TRECETI LA CELE MONDENE. O zi buna sa aveti. P.S. …..Abtinetiva la a mai da replici. Citiți ce va postat d-nul Lucian de pe Express de Banat.

    0
    0
  10. Florinel privesc și mă minunez cum ai găsit așa conducători sa să-i exemplu……Pop,Grădinaru,Bulza. Dar nu scri nimic de Sebis,oare de ce??? Acolo îi club care îl sponsorizează ,cine? Citește pe tricouri la ei……PRIMARIA SEBIS . Și încă ceva ,noi avem 60% din bugetul echipei din Sebis. Vezi de ce sunteți frustrați?

    0
    0
  11. Florine nu poti veni cu astfel de aberatii . Cred ca ai cautat mult dupa imaginile alea . Nu avem noi nici o vina ca cei de acolo la 4-0 pt noi s-au suparat ca prostul pe sat . Daca ei au inteles astfel fotbalul iar tu sustii un astfel de fotbal atunci ……mai bine sa ne lasam toti de sport .

    0
    0
  12. Vino tu ca in locul meu Florine vino tu . Sau in locul oricui din cei enumerati de tine sa vezi cat este de usor . Da stiu ca Uta este un club nou . Dar daca unii au hotarat sa sustina acest proiect atunci hai sa il sustinem . Cand s-a inceput proiectul toata lumea stia la ce se inhama . Tu dc esti nemultumit sustine veche Uta . Sa ne anunti si pe noi in ce liga jucati voi astia care plangeti dupa Martipan.

    0
    0
  13. Susule imi cer scuze ca mi-am permis sa ma iau de un jucator care a avut si el 6 aparitii in tricoul Utei si in care a marcat 0 goluri . Ai dreptate este o adevarata legenda in istoria Utei .

    0
    0
  14. INFUMURATUL ALA DE OPRITA, care isi da talente , nu are niciun drept sa se ia de UTA., aceasta echipa, acest nume, este prea mare pt. el ca sa isi dea cu parerea !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button