Fotbal judetean

Elevul și-a bătut (rău) profesorul în semifinala Cupei! Irimia: „Cel mai bun meci al sezonului” v.s. Cuedan: „Zăbraniul a fost mai bună, noi nu am gestionat bine jocul”





Victoria Zăbrani e echipa ce o va înfrunta pe campioana Crișul Chișineu Criș în finala Cupei României, de pe 9 iunie. Semifinala cu Sântana era jucată după 35 de minute de joc, când tabela arăta un neverosimil 4-0 în favoarea trupei „alb-roșii”. Cum ambele echipe au mai marcat odată până la pauză, diferența de patru goluri s-a păstrat până la final, iar Cristi Irimia obține primul succes în calitate de antrenor în fața fostului său profesor de la Șoimii Pâncota, Dan Cuedan.

Cert este că Băd et. comp. s-au autodepășit astăzi, profitând și de o lejeritate din jocul „uniriștilor” nemaivăzută în acest retur de campionat. „În această săptămână, am avut o discuție bărbătească cu jucătorii, căci după meciul de la Crișul Chișineu Criș, unde din punct de vedere tactic am fost zero, mi s-au părut blazați, neîncrezători. Rezultatul a fost că, astăzi, am făcut cel mai bun meci al sezonului, sau – în orice caz – cea mai bună repriză de când sunt eu la echipă. Mă refer la prima, când conduceam cu 4-0. Băieții au înțeles mesajul, mulți au cultură fotbalistică și a fost bine. Am aliniat cel mai bun 11, fiindcă ne interesează această competiție. Sper și cred că ne putem ridica la nivelul Crișului, dar nu știu dacă vom reuși să și câștigăm. Personal, îmi doresc mereu să câștigăm, îmi doresc întotdeauna să fiu cel mai bun, numărul 1, însă important este ca absolut toți băieții să gândească la fel. Apoi, dacă adversarul este mai bun sau mai pregătit îl felicităm, însă trebuie să fim siguri că am făcut tot ce ne-a stat în putință să-l bate. Nu am preferințe în ceea ce privește locul de disputare al finalei, de exemplu și aici la Pecica este una din cele mai bune baze sportive și suprafețe de joc, dar – probabil – vom juca la Șiria”, a spus Irimia după disputa cu Sântana.

Sântana a fost de nerecunoscut în primele 45 de minute ale disputei cu Victoria, când – de altfel – a și pierdut calificarea în finala Cupei.  „Zăbraniul a fost mai bună, Irimia a pregătit mai bine jocul și au câștigat meritat. Am făcut un meci foarte slab, îmi asum și eu o parte din acest eșec datorită faptului că nu am reușit să gestionăm cum trebuie un meci de Cupa României la mijloc de săptămână. Ne-am motivat greu și la etapa trecută, cu Păulișul, a fost un semnal de alarmă pe care nu l-am luat cum trebuie în seamă. Începutul slab de joc ne-a dus în punctul în care am fost conduși cu 4-0. La pauză, i-am felicitat pe jucători pentru obținerea locului 2  în campionat și îndeplinirea obiectivului și le-am urat vacanță plăcută. Totuși, le-am cerut băieților să câștigăm măcar repriza a doua, dar am reușit doar un egal. Apreciem și eforturile AJF-ului ce ne-a dat un central de Liga 3-a, dar am mari dubii la primul gol al Zăbraniul. Nu cred că a fost fault și lovitură liberă de la marginea careului pentru ei, dar până la urmă nu putem da vina pe arbitri la acest scor clar. Iar eu, de altfel, pe Alex Gornic îl apreciez mult”, a punctat și Dan Cuedan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button