UTA AradzTOP ARTICOLE

Ionuț Popa sugerează că UTA e „pețită” chiar în această săptămână: „Eu mai stau până duminică, Liga 2-a va fi mai puternică decât Liga 1 și e nevoie de bani”





După cele sugerate, astăzi, de Ionuț Popa, UTA și-ar putea afla noii finanțatori și – probabil – conducători ai clubului până la finalul acestei săptămâni. Antrenorul interimar al „roș-albilor” a dat de înțeles că șefii clubului arădean s-ar afla în discuții cu persoane interesate de preluarea echipei fanion a orașului.

Este posibil ca utiștii să aștepte noutăți din partea lui Mirel Rădoi și misterioșii săi finanțatori arabi interesați să investească în în fotbalul românesc, dar, din informațiile noastre, până azi nu s-au purtat discuții concrete cu cineva. Arabi, belgieni sau alte naționalități vehiculate că ar putea-o peți pe „Bătrâna Doamnă” „Nu pot eu să vorbesc despre noutăți, singura care e abilitată e conducerea clubului. A fost o înțelegere între noi să nu spunem mai multe, căci nu vrem să fim papagali dacă nu se mai rezolvă nimic. Dacă va fi ceva, sunt convins că Meszar vă va anunța”, au fost cuvintele lui Popa.

Plecând de aici, experimentatul tehnician susține că va aștepta până duminică o eventuală ofertă a grupării arădene, după care s-ar putea să dea curs uneia dintre ofertele pe care le are de la alte grupări din țară. „Nu știu ce obiectiv va fi fixat pentru viitorul campionat pentru că habar nu am cine va fi investitor, ce buget va fi, cine va fi conducător și ce antrenor va fi. Ce știu sigur este că pentru a supraviețui în Liga 2-a trebuie aduși 4-5 titulari, iar pentru o poziție bună trebuie 10 titulari.  Este foarte greu să ai o echipă foarte bună în campionatul viitor, că Liga 2-a se va apropia ca valoare de Liga 1. Sunt echipe de mare tradiție, trebuie să ai bani, să ai jucători buni, altfel nu poți să faci lucruri bun. Cu un lot cum a fost al nostru a văzut toată lumea ce au putut face”, a adăugat Popa.









13 comentarii

  1. Eu nu cred ce zice acest șarlatan, doar vrea sa arate ce om important e el, indispensabil..
    Indispensabilii îi tragem și pe pluă

    0
    0
  2. Nu vine nimeni cat timp e falca nimeni nu se încurcă cu un om fara coloana au auzit de cum la tzepuit pe bara asa ca nu mai aburii lumea foame de bani

    0
    0
    1. Sultanul Bruneiului cu Bill Gates și Coana Mița biciclista acționari , faraonul președinte de onoare

      0
      0
  3. Iar peteste Mirel Radoi,sustinut de acei „Ali Baba(ci)” enigmatici?
    Pai nu s-a saturat pe cate echipe ilfovene a petit pana acum,ultima fiind Juventus Colentina?
    Sub guvernarea Faraonului Falca,doar daca eventual da „zeciuiala”,nu vine nici naiba,eventual niste potlogari,rupti in fund ca si Florin ManeA…
    Cine naiba vine la o echipa debusolata,fara teren de joc si de antrenament?
    Sau fara jucatori?Pentru ca in proportie de 90%,sunt ai lui Atletico si daca Meszar se supara,va spune:sa joace cu ce are UTA sau cu ce a gasit la UTA dupa epopeea altor investitori(Gio si martipan)!Adica nici macar magazioner!

    0
    0
    1. Eu aș veni la Arad, să preiau Campioana Provinciei….stadionul ăla se va termina până la urmă…suporteri și iubitori ai fotbalului sunt in Arad destui cât să-ți asigure niște bani frumoși din vânzarea de abonamente și bilete…..iar, cu o colaborare serioasă cu Meszar, ai asigurat și viitorul…să nu mai spun de banii care vin de la primărie, atâți câți sunt…

      0
      0
      1. Campioana provinciei, e deja ridicol să ne autointitulam, ne hrănim eu-ul cu apă de ploaie, din moment ce în ultimii 40 de ani am fost in prima ligă vreo 7 ani! Titulatura de campioana provinciei s-ar cuveni cefereului clujean, care a luat deja mai multe trofee ca UTA, a jucat și-n champions league, unde au bătut Roma sau Manchester United, pe când pe noi ne-am bătut cu ineul, Fortuna Covaci, Damila Măciuca, Miroslava sau Snagov!

        0
        0
        1. Putem pune problema și invers, nu-i stres.
          Unde și cine era CFR-ul pe vremea când UTA domina campionatul intern sau elimina cea mai bună echipă din lume?
          ”Bătrâna Doamnă”, ” Campioana Provinciei”, sunt titulaturi care dau noblețe acestei echipe.
          Nimeni nu-i tâmpit să nu vadă că suntem in rahat până in gât la ora asta, dar…cu un investitor serios se poate face treabă frumoasă la Arad, baza o ai….in bază includ istoria, suporterii, viitorul stadion….chiar și o colaborare fructuoasă cu Meszar, după cum am mai spus….dacă se poate la Viitorul, 100% se poate și la noi.
          Acum, fiecare vede ce vrea…eu prefer să văd partea plină a paharului, așa mânjit cum este la ora asta. :))

          0
          0
  4. Iarasi ne abureste popa prostu… voi inca nu v-ati saturat de povestile lui?? Poate a gasit sponsor pentru terenurile lui, nu pentru UTA!! tare important se crede, numa sa nu uitam ca si jita i-a tras o teapa cu motortul!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button