Fotbal judetean

Crișul se pregătește de barajul cu Bustuchinul: De marți se vând bilete și se va amenaja un sector pentru galeria gorjenilor





Sâmbătă, se coboară cortina peste ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad,  una dominată de la început până la final de Crișul Chișineu Criș. De altfel, teamul lui Abrudean câștigase matematic campionatul cu 5 runde înainte de final, putându-se – practic – gândi doar la cele mai importante meciuri ale stagiunii, cele din barajul de promovare în Liga 3-a.

În proporție de 99%, adversarul „alb-albaștrilor” la baraj va fi Petrolul Bustuchin, galeria gorjeană anunțându-și deja prezența la Chișineu Criș, pe 23 iunie, data partidei tur. „Vom avea 2-300 de susținători, oameni serioși și iubitori de fotbal, nu cred că vor fi probleme cu cei ai gazdelor. Vom colabora cu colegii noștrii arădeni pentru a putea oferi condiții bune tuturor suporterilor, mai ales că sunt sigur că și arădenii vor veni în număr mare la noi, la Bustuchin, ne-a declarat la începutul săptămânii Mihai Dinu, antrenorul celor de la Bustuchin.

Cum capacitatea arenei din Chișineu Criș este de 500 de locuri pe scaune, rămâne de văzut dacă „oficialii” grupării arădene îi pot primi pe toți cei 2-300 de bustuchineni. „O să amenajăm un sector separat pentru galeria echipei oaspete pe latura terenului dinspre sala de sport. Vor fi 50 de locuri pe scaune, deși, conform regulamentului și 25 ar fi fost de ajuns. De fapt, de abia după întâlnirea cu Jandarmeria și reprezentanții AJF Arad, co-organizatori ai acestui baraj, vom decide dacă în acel sector vom primi mai mulți de 50 de susținători ai formației adverse”, spune Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Totodată, de marți, 5 iunie, la stadionul din Chișineu Criș, între orele 9-12, se vor pune în vânzare bilete pentru confruntarea de pe 23 iunie. Un loc pe scaun la tribună costă 20 de lei, dar partida poate fi urmărită și din picioare contra a 10 lei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button