UTA Arad

Piteștenii, interesați de o despărțire frumoasă de proprii fani odată cu vizita UTA-ei și de locul 4: „Întâlnim o echipă de mare tradiție, e foarte importantă ultima impresie”





Cel mai atractiv meci al ultimei etape a sezonului Ligii 2, dacă ţinem cont de numele echipelor care se vor întâlni, nu şi de poziţiile din clasament, are loc vineri, de la ora 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti. FC Argeş primeşte vizita clubului UTA şi are nevoie de un succes pentru a încheia sezonul pe locul 4. Arădenii vin după umilitorul 1-5 acasă cu Brăila, vor folosi o echipă cu mulţi tineri în componenţă şi nu sunt interesaţi dacă vor terminat pe locul 11, pe care sunt acum, dacă vor mai urca sau coborî.

În schimb, Emil Săndoi, antrenorul echipei piteştene, abordează cu prima „garnitură” partida și vrea un succes pentru suporteri la despărțirea de stagiunea 2017-2108. „Sper ca şi la acest joc evoluţia întregii echipe să fie una bună şi să câştigăm. Ştim că întâlnim o echipă de mare tradiţie a fotbalului românesc. Sunt convins că vom avea o evoluţie bună şi în meciul de vineri. Toţi băieţii merită felicitări pentru felul cum s-au pregătit. Au arătat că sunt fotbalişti profesionişti, că îşi doresc să facă performanţă. Din punctul ăsta de devedere, suntem bucuroşi că am lucrat cu astfel de jucători. Este o ultimă etapă şi am vrea să ne luăm la revedere de la iubitorii fotbalului din Piteşti cu un rezultat pozitiv. Contez încă o dată pe profesionalismul băieţilor. E foarte importantă ultima impresie, având în vedere că avem acest ultim joc acasă. Trebuie să facem o partidă bună. Garanţii nu poate oferi nimeni în viaţă şi în sport, pentru că pot să apară şi momente neprevăzute. Sper să nu se întâmple în această ultima partidă”, a spus Săndoi la conferinţa de presă.

Antrenorul Argeşului trage câteva scurte concluzii despre acest sezon, dar spune şi că este deja cu gândul la următoarea ediţie a Ligii 2, unde lupta la promovare se anunţă şi mai complicată decât a fost până acum. „Chiar dacă jucăm ultima etapă, deja ar trebui să ne gândim la campionatul următor. Vom întâlni multe echipe de tradiţie şi, din punctul meu de vedere, cred că va fi cel mai frumos sezon, cel mai interesant, dar şi cel mai greu campionat de liga a doua. Asta este părererea mea. La startul competiţiei, multe dintre echipele care sunt în momentul de faţă în liga a doua o să aibă ca obiectiv promovarea. Noi venim după câteva rezultate pozitive. Victoria de acasă cu Dunărea Călăraşi care venea după 32 de rezultate pozitive, marea majoritate victorii. Jocul nostru a fost unul dintre cele mai consistente pentru că nu am dat nicio şansă adversarului şi ne-am impus de o manieră categorică. Aşa sper să se întâmple şi în jocul cu UTA. Am un regret pentru că am pierdut multe puncte la ultimele faze ale jocurilor, ultimele secunde ale meciurilor. Cred că am fi fost mult mai în faţă în clasament, dar dacă stau să mă gândesc făcând un clasament al primelor 6, dacă s-ar fi jucat cu play-off în returul acestui campionat, am pierdut un singur meci, cel de la Hermannstadt, echipă care a jucat finala Cupei României. Am fi meritat să terminăm pe locul 3, dacă ne gândim la punctele pe care le-am pierdut, la numărul de ocazii pe care le-am avut şi la jocul pe care l-am prestat”, a mai spus Emil Săndoi.

Buhăescu: „A fost un campionat bun pentru noi”

Golgheterul Vasile Buhăescu îşi doreşte ca FC Argeş să termine campionatul cu o victorie, care să-i asigure menţinerea pe locul 4. „Per total, cred că a fost un campionat bun pentru noi. Avem şansă să terminăm pe locul 4. Sperăm să reuşim. Ne dorim ca la meciul de vineri, cu UTA, să facem un joc bun şi să învingem. Sperăm să fie cât mai mulţi oameni la stadion pentru că la ultimele jocuri când au fost oameni mulţi i-am dezamăgit. Sperăm să nu o facem şi vineri. Vrem să fie cât mai mulţi spectatori care să ne susţină. Meciul cu UTA cred că va fi unul foarte frumos pentru că e un derby până la urmă, datorită numelor celor două echipe. Sperăm să-l câştigăm”, a spus atacantul.

Raul Costin: „Locul 4 este acceptabil”

Căpitanul Raul Costin este mulţumit în mare parte de locul pe care echipa se află în acest moment, spunând că poziţia a 4-a este acceptabilă. Mijlocaşul speră ca FRF să schimbe regulamentul pentru ca cel puţin patru cluburi din Liga 2 să promoveze. „Eu sunt de părere că FC Argeş va termina pe un loc mult mai fruntaş faţă de ce şi-a propus la începutul campionatului. A fost un tur mai dificil, dar, odată cu venirea returului, echipa a câştigat prin constanţă. Am făcut meciuri destul de frumoase. Şi acelea pe care le-am pierdut, au fost partide frumoase, plăcute spectatorului. Nu am reuşit să terminăm pe locul 3 aşa cum ar fi dorit şi nea Emil, care ne-a spus acest lucru încă din iarnă. Locul 4 este acceptabil. Sper ca tot ghinionul avut în acest sezon, când am primit goluri în ultimele secunde, să se fi dus, iar anul viitor să se adopte acea lege prin care patru echipe să promoveze. Sunt echipe de tradiţie care nu merită să rămână în Liga a 2-a. A promovat Farul, U Cluj, Petrolul. Şirineasa se va numi Jiul. Mai suntem noi, UTA. Se anunţă un sezon spectaculos, cu mult peste cel din Liga 1. Ar fi păcat să nu promoveze patru echipe, plus una la baraj. Ne dorim ca anul viitor să fim măcar pe locul 4, ca acum, iar toată lumea ar fi foarte fericită”, a spus Raul Costin.

Înaintea desfăşurării etapei a 38-a, FC Argeş se află pe locul 4, cu 65 de puncte, la egalitate cu CS Afumaţi. UTA e pe locul 11, cu 47 de puncte, câte are şi CS Baloteşti.

liga2.ro









2 comentarii

  1. Stati linistiti o sa castigati si o sa va faceti suporterii fericiti , are grija mustaciosu sa piarda si acest meci . Macar de ne-ar spune cate goluri se vor da sa jucam si noi la pariuri .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button