Fotbal judetean

Minunile nu apar din neant, „Vladi” la un nou record stagional: Victoria Nădlac – CS Glogovăț 0-4





Numai o minune îi mai putea salva pe tinerii „vameși” ai lui Tufă de la ultima poziție în clasamentul Ligii a IV-a și aceasta nu s-a produs. Chiar dacă Glogovățul nu s-a bazat pe jumătate din lotul său, tot a câștigat fără drept de apel la Nădlac, în fața unei echipe care – totuși – în această formulă nu merită să activeze în elita fotbalului județean.

De când Rudy Lakatos și piesele importante ale „alb-negrilor” s-au retras din schemă, nădlăcanii au fost ciuca batăilor și la fel s-a întâmplat și azi, la coborârea cortinei. „Vladi” a avut nevoie de 13 minute pentru ca Albulescu să spargă gheața după ce a fost lansat de Ardelean și l-a driblat și pe Pătean. Obișnuit să-și încerce șuturile de la distanță, juniorul Doboș a mărit avantajul formației sale cu o execuție de la 25 de metri, imediat după pauza de hidratare. Printre ratări, în special din partea lui Albulescu, a căzut și golul de 0-3. Autor S. Popa (foto), printr-un lob elegant, după o nouă pasă decisivă a lui „Reni” Ardelean.

Oricât s-au străduit să revină în joc, „vameșii” au fost neputincioși, ba chiar au mai încasat și golul patru. Cu 4 minute înainte de fluierul ce a consemnat finalul aventurii nădlăcane în eșalonul patru, Albulescu a realizat „dubla” din poziție de unu la unu cu Pătean.

Glogovățul încheie al treilea sezon în Liga 4-a și o face tot mai sus de la an la an. „Dacă vara trecută am terminat campionatul pe locul 11, cu 29 de puncte, acum am ajuns până pe 8 și am strâns 38 de puncte. Avem un grup unit, nu renunțăm la niciunul dintre jucătorii care au încheiat campionatul cu noi și vom încerca să mai luăm doi-trei pentru la toamnă. Chiar dacă ne pară rău de copiii din Nădlac, am demonstrat că jucăm doar pe teren. Luptăm cu armele noastre, indiferent de consecințe. Băieții sunt mulțumiți la Vladimirescu, așa că antrenorii care doresc jucători de la noi ar fi bine să caute în alte părți”, a precizat Călin Dehelean, tehnicianul formației „roș-albastre”.

Formații:

Nădlac: Pătean – C. Bondea (67 Covaci), Luculescu, Sabou (18 O. Bozian), Grasa – Fl. Bondea, D. Caba (46 Boca), Nagy (25 Bogoș), Sinkowicz –  P. Mocriș, Oltman.

Glogovăț: P.Vîrtaci – E. Pantea, Tănasă, Neag –  Chiș (67 Gain), Coșa, Doboș, S. Popa, A. Gornic – R. Ardelean, Albulescu.

Arbitri: Natanael  Pană – Lucian Berariu, Remus Naghi. 

Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Iosif Lovas









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button