Arhivă articole

Punctele salvării au venit promt: Cetate Săvârșin – Victoria Felnac 3-2


Formația din comuna regală și-a luat punctele ce-i mai lipseau în clasament pentru a-și asigura 100% prezența și în ediția viitoare a Ligii a IV-a Arad. În ultima etapă, Săvârșinul a dat peste o echipă a Felnacului rămasă fără obiectiv și prea multă motivație, iar deznodământul nu a surprins pe nimeni.

Chiar și fără „greii” Neamț (suspendat) și Silviu Iștoc (plecat în Italia), gazdele au avut nevoie de doar 3 minute să deschidă scorul. Oprea (foto) a primit o minge în gaură de la Marc și l-a executat cu piciorul stâng pe Nichici. Același Victor Oprea a făcut „dubla” după 17 minute, când a pus capul la centrarea lui Boc. VI-FE a avut, însă, o tresărire de orgoliu și Trifan a redus din diferență, după ce a fost lăsat singur cu portarul de Onețiu. Mai mult, vizitatorii au obținut un penalty, pe care portarul Nichici la tratat cu o „scăriță” și Silaghi a cules balonul. Totuși, înainte ultimul fluier al reprizei, șutul lui Vidican a explodat în plasa porții gazdelor, după o indirectă acordată la „lumânarea”  lui Munteanu și intervenția cu mâna a lui Silaghi.

Scorul de egalitate nu a rezistat prea mult în actul secund, căci Marc a mai oferit o pasă filtrantă pentru D. Petrean, de această dată, și atacantul „roș-galbenilor” a punctat la colțul scurt. A urmat un joc liniștit, tern, fără ocazii mari de poartă. De abia nou-intratul Demian a avut o șansă mare de a marca, dar a finalizat pe direcția lui Nichici. Erau, oricum, minutele de prelungire, când cei de la Săvârșin sărbătoreau rămânerea pentru al doilea an consecutiv în Liga 4-a.

După numai 7 puncte făcute în tur, Cetate a pus la păstrare alte 13 în stagiunea de primăvară și termină sezonul pe locul 13, peste Nădlac și Curtici. „În general, suntem mulțumiți de cum au decurs lucrurile în partea a doua a campionatului. Cu foarte mici excepții, am scos maxim din partidele returului, iar la anul o vom lua de la capăt cu un lot tânăr, dar întărit cu patru fotbaliști de profil defeniv. Căutăm neapărat doi fundași centrali, dar și doi mijlocași de travaliu, care să dea siguranță echipei”, spune Cătălin Neamț, antrenor și jucător la Săvârșin.

Formații:

Săvârșin: Silaghi – Muntean, M. Marc, Dumitrescu, Benescu – Bogdan (81 Seb. Iștoc), N. Marc, F. Petrean, Boc – Oprea (87 Demian), D. Petrean (79 Herbei)

Felnac: Nichici – S. Bogdan, Baroti, Vidican,  Sabău – Onețiu , Geanîm – L. Stanciu, Gyebnar, Trifan – Adam (55 Dolga).

Arbitri: Tudor Jurcă – Mihai Stanciu, Paul Ardelean.

Observatori AJF: Iosif Manușov, Eugen Roșu.

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.