Șoimii Lipova

Capitanul Vasinc a revenit cu un gol de generic pentru liderul Lipova: „Am avut emoții la intrarea în teren, trebuie să recunosc că am marcat cu noroc”





Punct fix al atacului Lipova în ultimele sezoane, Andrei Vasinc a fost spectator la primele partide oficiale ale echipei sale din noua stagiune. Atacantul de 26 și-a fisurat unul dintre degetele piciorului drept în debutul pregătirii de vară și a avut nevoie de aproape două luni să se pună pe picioare.

Vineri, cu ocazia partidei cu CNS Cetate Deva, Flavius Sabău i-a dat primele minute lui Vasinc, iar acesta i-a răsplătit încrederea cu reușita ce a încheiat definitiv socotelile. „Așteptarea a fost lungă, este foarte greu pentru un fotbalist să stea departe de gazon din cauza unei accidentări. Sper ca pe viitor să fiu ferit de astfel de evenimente, pentru că nu mai vreau să mă gândesc cât este de greu să te refaci după accidentare, să reintri în ritm, să fii din nou jucătorul care ai fost înainte de accidentare. Am intrat cu emoție, am simțit la un moment dat chiar că mă sufoc, dar mi-am intrat în ritm și în meciurile viitoare să mai joc câteva minute și încet-încet să-mi revin de tot”, a menționat lipovanul.

Intrat pe gazon cu 11 minute înainte de final în locul lui Trabalka, Vasinc și-a pus amprenta cu o execuție pe care chiar el a numit-o norocoasă. „A ieșit bine astăzi, am reușit o execuție mai puțin obișnuită la golul 3. Eu am vrut să dau o centrare înaltă, dar mingea a intrat în poartă la vinclu. Trebuie să recunosc că am marcat cu noroc, dar am făcut-o la momentul potrivit. 2-0 rămâne tot timpul un scor periculos și, parcă, devenii prinseseră curaj, se apropiau de poarta noastră. Dacă ne dădeau un gol ne-ar fi fost și mai greu să rezistăm. Așa, cu golul meu, am tăiat orice speranță a oaspeților și am securizat rezultatul. Mă bucur și de golul al patrulea dat de puștiul Buta, însemnă mult pentru el acest prim gol la Liga 3-a”, a spus căpitanul de drept al „șoimilor”.

Probabil, Andrei Vasinc încă nu are capacitatea să lupte cu adevărat pentru un tricou de titular în atac, acolo unde Trabalka și Sulea au început excelent stagiunea. Cu golurile celor doi, Șoimii Lipova e singura formație cu maxim de puncte în seria a IV-a a Ligii a 3-a și, deci, lider după trei runde.  „Urmează pentru noi un nou meci acasă, dacă vrem performanță e clar nu avem voie să facem nici un pas greșit. Așa că ne vom mobiliza exemplar și pentru partida cu Dumbrăvița și țintim a patra victorie la rând din acest campionat. Știm și simțim că se poate”, a încheiat „Vasao”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button