Baschet

După echipa vicecampioană, FCC ICIM Arad trece la campioana Sepsi: „Trebuie să jucăm la aproape 100% din capacitate ca să câștigăm”





Pe FCC ICIM Arad o așteaptă, mâine seară, o noua partidă de foc. După deplasarea de la Satu Mare, Sala Sporturilor Victoria o va găzdui pe campioana en-titre Sepsi Sfântu Gheorghe, jocul fiind programat de la ora 18:00, iar intrarea spectatorilor este liberă.

„Sigur o să fie un meci foarte greu, jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Au schimbat și ei mult lotul în sezonul acesta, dar a rămas antrenorul, care cred că este cel mai bun la ora actuală din România. Formația din Sfântu Gheorghe joacă agresiv și au individualități foarte bune. Noi o să încercăm să ne facem jocul și să învingem în final,” susține sârbul Miljan Medved, „principalul” lui FCC ICIM Arad, pentru baschetarad.ro.

Și veteranul profesor din stafful tehnic al grupării „galben-albastre” vorbește despre o „cicnire” de risc maxim pentru arădence. Și când aveam echipă foarte bună, erau meciuri grele cu covăsnencele, darmite acum că jucăm cu campioana, ce luptă pentru al treilea titlu consecutiv. Este greu pentru că și la Satu Mare s-a menținut foarte bine echipa în primele trei sferturi, dar a pierdut pe final atunci când jucătoarele noastre au fost depăsite la capitolul pivoți. Sfântu Gheorghe stă foarte bine la toate capitolele pe posturi și atunci noi trebuie să jucăm la aproape 100% din capacitatea noastră ca să câștigăm”, a punctat și antrenorul secund, Dan Moraru, pentru aceeași sursă.

În grupa valorică A se va mai juca în acest weekend: Olimpia CSU Brasov vs CSM Satu Mare. Jocul CSM Târgoviște – U Cluj Napoca a fost amânat pentru 6 noiembrie.

FOTO: CSM Satu Mare (facebook)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button