Șoimii Lipova

Sub „furnale” pentru a rămâne imbatabili! Bercu: „Suntem în gardă în privința Hunedoarei, dar Lipova vrea să continue șirul de meciuri bune”





Șoimii Lipova a învins-o cu 1-0 pe codașa CSM Lugoj, la capătul unei partide ce s-a dovedit a fi neașteptat de dificilă și din care elevii lui Flavius Sabău puteau rămâne cu un singur punct. Asta pentru că oaspeții au ratat un penalty pe final de meci, fază după care căpitanul Calvin a fost și eliminat, o decizie foarte contestată de reprezentanții liderului.

De lipsa experimentatului fundaș va „profita” cel mai probabil Marcel Bercu, care are șanse destul de mari să fie titular în deplasarea de la Hunedoara. „Am jucat aproape toate amicalele din vară și în primele două etape, după care am fost rezervă. A reintrat fundaș central stânga Vasiu care s-a refăcut după accidentare și este de picior stâng, lucru foarte important în echipa noastră. Mă pregătesc serios în fiecare ciclu săptămânal și sunt pregătit să joc atunci când antrenorul îmi cere. Având în vedere că e suspendat Calvin, probabil că voi fi titular în deplasarea de la Hunedoara. Mă concentrez și mă antrenez pentru acest moment și sper să nu se simtă absența unui jucător atât de experimentat cum este căpitanul nostru”, ne-a declarat fotbalistul sosit de la Zăbrani în vara anului 2016 și împrumutat în retusrul stagiunii trecute la Pecica.

În afară de echipele arădene, care au dovedit o oarecare constanță în evoluții, trupele din această serie de Liga a III-a au mari fluctuații de formă. După ce au pierdut (2-5) cu Sebișul pe teren proriu, hunedorenii lui Alic jr. și-au recuperat rapid punctele la Ocna Mureș. Așadar, e greu de prevăzut ce se va întâmpla sâmbătă, când „sub furnale” ajunge liderul neînvins al seriei a IV-a a Ligii a 3-a. „Adversarul este foarte bun, vom avea un meci greu, dar vrem și putem să scoatem un rezultat pozitiv pentru a continua șirul de meciuri foarte bune pe care le-am făcut. Suntem în gardă în privința celor de la Hunedoara, continuatori ai unei echipe de tradiție, Corvinul, cu suporteri inimoși și cu jucători buni care acasă au scos egal cu Cugirul și au cedat cu Sebișul abia în repriza a doua” a adăugat Bercu.

Partida CS Hunedoara – Șoimii Lipova va avea loc sâmbătă, începând cu ora 15:00. Deplasarea „alb-albaștrilor” va fi făcută și de această dată cu un autocar modern al firmei Pletl, conducerea clubului ținând să-i mulțumească patronului Fredy Pletl pentru susținere.

Formații probabile:

Hunedoara: Cobliș – F. Iacob, D. Creciunesc, Ionică, Doboș – Al. Dan, Herci – Bloj, Al. Marcu, Kocsis – Tecsi.

Lipova: D. Filip – Savin, Bercu, Vasiu, Filimon – Poiană, S. Popa, M. Popa, D. Rusu – Sulea, Trabalka.

Arbitri: Dragoș Lunca – George Suciu (ambii din Cluj), Sergiu Corb (Zalău)

Observatori: Florin Mărginean (Alba Iulia), Florin Oglindoiu (Mehedinți).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button