Fotbal juniori

Liga Elitelor U15: Victorie clară pentru UTA la Deva, Atletico pierde pe teren propriu





A mai trecut o etapă a Ligii Elitelor Under 15, iar cele două echipe arădene care au evoluat (Viitorul a avut etapă liberă) au avut rezultate diametral opuse: UTA 2004 a învins cu 6-0 la Deva, în timp ce Atletico 2005 a fost învinsă cu 5-0 pe teren propriu de CAO Oradea, toate cele cinci reușite fiind marcate de un singur jucător.

UTA 2004 a surclasat-o pe Cetate Deva în deplasare

Pe o ceață densă la doar 2 grade Celsius, ieri dimineață, elevii lui Dinu Donca au oferit, mai ales în prima repriză, o lecție de fotbal celor de la Cetate Deva. Cu relații de joc bine puse la punct la antrenamente, asociate cu o bună pregătire fizică și, bineînțeles, cu reale calități motrice ale multor jucători din echipă, UTA 2004 este principala candidată la câștigarea grupei din care face parte.

UTA a apăsat pe accelerație încă de la debutul partidei, deschizând scorul în minutul 6, când în urma unei lovituri libere, mingea ajunge la Ahmet Ekmekci, iar acesta înscrie pentru 1-0. Același Ekmekci îi va pasa lui Sarkozi, în minutul 9, iar acesta, cu un șut plasat, face 2-0. Cătălin Vulturar va fi autorul golului 3, în minutul 20. Andrei Șerengău va marca ultimele două goluri ale primei reprize, ambele din acțiuni comune cu Ekmekci. În minutul 26, 4-0, iar în minutul 30, 5-0.

Repriza a doua a fost mai săracă în goluri, pe fondul de relaxare a oaspeților, golul cu numărul 6 fiind marcat de Ahmet Ekmekci, din penalty, în minutul 52.

Tirian, Boiț, Pele, Vale, Popescu, Cohuț, Șerengău, Vulturar, Sarkozi, Mihai , Ekmekci, Brândă, Ciubăncan, Buzgău, Ursu, Urdaș, Deznan și Martin au fost jucătorii folosiți de Dinu Donca la partida de ieri.

Următorul meci al UTA-ei 2004 din această competiție va avea loc pe terenul Șega, sâmbătă de la ora 10, împotriva rivalei Politehnica Timișoara.

Text și foto: Ioan Hamza (arq.ro)

Gânțe a făcut diferența pentru CAO contra celor de la Atletico

Pe „Șega”, orădenii de la CAO le-au produs a doua înfrângere stagională celor de la Atletico 2005. „Am început bine, am avut 15-20 de minute bune. Apoi, a fost rândul echipei adverse să ne domine și, contra cursului jocului, am avut o ocazie mare, singur cu portarul, iar ultimul apărător de la ei a faultat și a luat roșu. Degeaba, căci am fost mai <<fraieri>>, ca să spun așa, și ne-au prins pe contraatac. Au un jucător foarte talentat și muncitor și anume Patrick Gânțe, care a înscris toate cele cinci goluri. Mă bucur că mai există astfel de jucători și sper să aibă rezultate și la seniori. Pentru echipa noastră există o singură direcție și aceea este înainte. Trebuie să muncim mai mult, scopul anului acesta este să acumulăm experiență” , ne-a relatat Bogdan Oneț, antrenorul celor de la Atletico 2005 împreună cu Francisc Tisza.

Malița – Popescu, Anișorac, Ronai, Caia, Bokse, Iurașciuc, Manoilă, Palcu, Cohuț, Rucăreanu, Balasz, Pop, Mitu, Covaci, Pașcalău, M. Nagy și N. Nagy au intrat pe teren ieri pentru Atletico.

În următoarea etapă a seriei a 13-a, ambele echipe arădene se deplasează la Oradea: Atletico o va înfrunta pe Viitorul, în timp ce Viitorul Arad va da piept cu CAO.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button