Șoimii Lipova

Vasinc, gol de aur contra Cugirului: „Îmi este greu să stau pe bancă, dar când intru dau tot și încerc să-mi fac datoria față de echipă”





Unul dintre marile atuuri ale liderului seriei a IV-a a Ligii 3-a au fost cei trei atacanți cu poftă de goluri. De altfel, Kevin Trabalka e golgheterul campionatului cu 12 reușite, dar Andrei Sulea sau Andrei Vasinc și-au adus contribuția la rezultatele de top ale Lipovei în cele 12 runde scurse până acum.

Vasinc chiar are meritul de a-și fi așteptat mai mereu rândul, după ce a ratat pregătirea de vară din cauza unei accidentări, dar când a intrat pe gazon și-a făcut treaba. Ultima „ispravă” a căpitanului de drept al „șoimilor” a fost golul de trei puncte cu Metalurgistul Cugir, poate cea mai îndreptățită echipă să amenințe locul 1 ocupat de „alb-albaștri”. „Am simțit că voi marca dacă antrenorul va apela la mine. Am mai avut două incursiuni periculoase, dar e bine și așa cu un gol decisiv. Deși meciul a fost echilibrat, greu, am avut ocazii mai multe decât Cugirul, am pus mai multă presiune pe poarta lor și cred am câștigat pe merit cele trei puncte. Este foarte bine că menținem distanța față de urmăritoare, ba chiar ne-am mărit-o la 9 puncte de adversarul nostru de astăzi (n.a. vineri)”, a spus „Vasao”, aflat la a patra reușită stagională, în condițiile în care a plecat mai mereu de pe bancă și a ratat primele runde ale stagiunii.

Născut la Ocna Mureș, Vasinc a stins, cel puțin pentru moment, speranțele de promovare ale celei mai bine cotate formații din județul Alba. Însă, nu e timp de elogii căci sâmbătă urmează la rând CSM Reșița, formație ce avea și ea vise de Liga 2-a. „Avem moral tot mai bun, suntem încrezători în puterile noastre și mergem și la Reșița hotărâți să câștigăm pentru a dovedi că merităm locul pe care-l ocupăm acum în clasament. Personal, sper să joc tot mai mult. Am fost obișnuit să intru titular până la accidentarea nefericită din vară și acum îmi este foarte greu să stau pe bancă. Dar, când intru, dau tot și încerc să-mi fac datoria față de echipă”, a adăugat atacantul de 26 de ani al lderului.

De subliniat ar mai fi că Șoimii Lipova are al doilea atac dintre toate cele 79 de divizionare terțe înscrise la startul ediției de campionat 2018-2019, după liderul din C5, Fotbal Comuna Recea. 35 de goluri au înscris lipovanii, în timp ce formația din județul Maramureș -36.

2 comentarii

  1. Andrei, ma bucur mult pentru reusita ta, cred ca iti va face mult bine. Stiu ca e greu din postura de capitan sa nu mai fi titular meci de meci dar va veni si momentul in care vei fi din nou titular. Lipova are nevoie de 3 atacanti concentrati si cu valori apropiate. Multa bafta pe mai departe si multa sanatate

    0
    0
  2. Baiat bun si muncitor acest Vasanc din Ocna Mures,iar la finalul meciului cu Unirea A-Iulia a stat cu el de vorba si i-am urat sanatate,noroc si succese cu Lipova amicului Radu Pop! Trebuie fortat la Resita,ce nu mai are sanse de promovare ….dar indirectele nu ar fi bine sa ajute Cugirul !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button