Fotbal juniori

Roșu revine la Arad pentru un trial al jucătorilor de 17 ani din cinci județe!





Antrenorul cu care UTA a ajuns la al doilea baraj de promovare în Liga 1, în vara lui 2017, revine în orașul nostru cu treabă. Laurențiu Roșu este selecționerul naționalei Under 18 și e în permanentă căutare de sânge proaspăt și bun pentru echipa „tricoloră”.

Însoțit de „secundul” Mihai Ianoschi jr. și – probabil – Gheorghiță Geolgău (managerul departamentului de scouting de la Federație), fostul atacant al Stelei ajunge miercuri la Arad, unde va vedea la lucru jucători din patru județe: Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Bihor. După discuții cu antrenorii lor, de convocarea arădenilor s-a ocupat Cristian Sculici, referentul zonal al FRF, iar aceștia sunt: Zamfir, Haloș, Dardai, Dumitru, Salka, A. Gavrilă (UTA), Dragoș, Belei (CS Ineu), Tămășesc, Cojocaru (Podgoria Șiria), Milak (Satu Nou) și Poșta (Șoimii Șimand).

De la grupa UTA-ei, antrenată de Sandu Gaica și Adi Ungur, erau și alți jucători în vederi, însă pe unii dintre ei, precum Miculescu, Isac (de altfel, deja convocați și cunoscuți staffului tehnic al naționalei) sau Hrezdac contează Ionuț Popa în meciul cu Mioveniul, iar Merian, I. Gavrilă sau Vidican sunt accidentați. Nici lipovanul Dennis Rusu, el fiind – de asemenea – cunoscut de la acțiunile precedente ale echipei naționale Under 18.

Trialul, sub forma a două meciuri, va avea loc miercuri, începând cu ora 11,30, pe terenul sintetic „Șega”.

2 comentarii

  1. Antrenorii lorzi. Se lucrează greu la cluburi cu lipsa de bani și plutoane de amatori . La FRF ,moneda e sigura și nu te înjură nimeni. Totuși aureola de bun antrenor ți-o dă munca la club ,vintul și ploaia pe banca suferințelor .!! Ce ușoară pare înhămarea la un proiect din afara. Poate o experiență ulterioară cu tinerii să completeze cunoștințele teoretice și practice la un fost jucător cum ne-am fi dorit și la UTA !! Bafta !!

    0
    0
  2. Ce s-a intamplat astazi la trialul juniorilor? Cine a fost selectat la trialul pe tara? S-a facut o lista? Multumesc

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button