UTA AradzTOP ARTICOLE

Stahl a cules aprecieri la Dortmund și a fost încurajat de căpitanul Reus





Cinci zile pline a petrecut Albert Stahl la Borussia Dortmund. Prin intermediul impresarului Cătălin Sărmășan, mijlocașul de 19 ani al UTA-ei a susținut un trial la liderul din Bundesliga, în cadrul echipei Under 23, culegând și primele aprecieri.

După discuția avută deja cu elevul său, Ionuț Popa a mai aflat că arădeanul s-a întreținut și cu câteva dintre vedetele nemților, între care și căpitanul Marco Reus. „Stahl a revenit cu o impresie deosebită despre fotbal. A fost la un club profesionist, cei de la Borussia Dortmund au o adevărată industrie de fotbal. E și normal că sunt scouteri, antrenori pe categorii și birouri, treci de la unul la altul, te evaluează toată lumea până să ajungă la o concluzie în ceea ce te privește. S-a antrenat cu echipa Under 23, a avut și un joc-școală cu o echipă de Liga 5, dar și alte jocuri școală tematice. Cei de acolo au vrut să-i vadă în special calitățile tehnice și fizice. Îmi spunea că unul dintre antrenori i-a remarcat mișcările și i-a spus că e interesant ca și jucător, mă rog…El trebuie să prindă curaj și puțină forță ca să reușească în fotbalul mare”, ne-a mărturisit antrenorul Campioanei Provinciei.

Revenit mai repede de la echipa națională, față de alți colegi de la prima echipă, Marco Reus a ajuns și în anturajul Under 23 și aici a schimbat câteva vorbe cu arădeanul. „Stahl mi-a spus că cei de la Borussia s-au comportat extraordinar cu el. Câțiva jucători de la prima echipă, așa cum sunt la cluburile mari, de o modestie ieșită din comun, vin la tine indiferent cine ești. Te iau după cap, vorbesc cu tine. Inclusiv căpitanul lor de echipă, Reus, a făcut asta, e altă lume. Doi-trei jucători de la prima echipă a Borussiei chiar au făcut antrenament cu ei”, a mai spus Popa.

Din informațiile noastre, Albert Stahl ar trebui să se întoarcă la Dortmund în debutul perioadei de transferuri, în luna ianuarie, deși e posibil ca și alte grupări din străinătate să insiste pentru împrumutul sau transferul tânărului mijlocaș de bandă.

6 comentarii

  1. Marile echipe te încearcă la tineret Daca nu vedeau ceva la el nu promiteau. Dacă de exemplu pot da 3 ,400. de mii ,o clauza ulterioară poate aduce 2 ,3 milioane ! Talentul lui poate arata o alta fațetă pe teren biliard și cu baieti de la tineretul lor ,ca Manși Petre !! Medicina germana face minuni și la o pregătire fizică bună STHAL poate deveni un mic RIBERY. !!

    0
    0
  2. bravo Stahl eu tot am zis ca va fii bine si altii ca ce vedeti in el si etc!!!
    bine ca vede Dortmund la tine ceva !!
    BRAVOOOOOO
    haide Uta

    0
    0
  3. Da ! si eu iti doresc sa ajungi fotnalist dar , tare bine era sa fi dus cu tine la Dortmund si parte din conducrea UTA, sa vada si ei cum e la un Club profesionist,,,,

    0
    0
  4. Felicitari Albert!Nici nu stiu cum sa spun,sau sa ma exprim,ca sa nu fiu inteles gresit….
    Multe ti-as dori..dar impresarii sunt sugatori de bani!Esti un incercat produs aradean si oricum ai intra in anumite sfere dubioase… vor cu tot dinadinsul sa te vanda cat mai scump!Perfect!
    Dar colegii tai,Man,Petre,s-au impus clar la UTA!Tu,unde?Cluburile care au avut rabdare cu tine,care au investit in tine,suporteri care am avut mari sperante in tine esti ori speriat,ori accidentat!Ca sa vorbesti despre,nu stiu,orice club,mare,puternic,prima data fa treaba acasa la UTA!Lasa impresarii,cautatori de bani de pe tine,bisnitari…Impune-te la UTA,astia iti iau mintile…,te pacalesc!Pune osul pentru UTA,fa ceva,apoi mai crede in minciunile impresarilor tai….!Munca,Munca,Munca!!!Succes Albert!

    0
    0
  5. Pentru UTA, pentru fotbalul romanesc , Stahl poate fi o speranta. Daca ar vrea in Germania, primul lucru de facut este sa se priveasca in oglinda, usor poate constata ca nu are un fizic ( torace, masa musculara, etc) ,ca si cei ce joaca acolo, Astea se obtin la sala, in exercitii individuale.Lui Tanase, de la FCSB i-au trebuit doi ani la Bucuresti ca sa puna ceva muschi pe el, si inca nu arata cum ar trebui. Este clar, partea fizica este extrem de importanta, pentru forta, pentru rezistenta, iar doar calitatile tehnice si viteza nesustinute de forta nu ajung sa te faca mare fotbalist. Ii doresc mult succes in cariera lui Albert Stahl.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button