Fotbal judetean

Brândușe și Mihai concretizează superioritatea Frontierei în fața juniorilor utiști





Dacă echipa lui Sandu Gaica și Adi Ungur s-a aflat la al treilea amical al iernii (1-2 cu Ineu și Păuliș, în precedentele două), Frontiera Curtici a avut primul test astăzi, pe „Șega”. Vremea rea a anulat verificarea cu Iratoșu, astfel că Flavius Moisă și Adi Sas s-au limitat la antrenamente cu specific fizic, nouă la număr de la reluarea pregătirilor.

Experiența superioară a Frontierei Curtici, care s-a bazat în premieră pe achizițiile Gligor și Mihai, și-a spus cuvântul și pe tabelă. Chiar Alin Mihai a reușit „dubla”, la fel ca și colegul său din avanposturi, Flavius Brândușe. Golul de onoare al tinerilor utiști a fost „opera” curticianului Olariu, care apoi s-a revanșat cu două pase de gol pentru colegii săi.

S-a terminat 4-1 pentru „grăniceri”, care miercuri vor avea parte de un adversar mult mai tare în Șoimii Lipova. „Fiindcă ne-am antrenat cum am putut și pe unde am putut, dezvoltând doar capacitatea de efort a jucătorilor noștri, am urmărit să facem un prim antrenament tehnico-tactic complet, pe un teren bun și în fața unui adversar tânăr, dar bine pregătit. Am încercat și două module de joc, le-am dat minute tuturor, iar jucătorilor de care ne-am despărțit, respectiv Brutyo, Borteș, Brozbic, Fritea și Gheorghieș, le mulțumim și le durăm baftă. E bine și că nu am avut niciun accidentat la final, poate singura notă negativă a zilei e faptul că nu am putut onora cu prima echipă turneul de sală de la Curtici, ci doar cu juniorii. Nu puteam, însă, rata ocazia să vedem cum stăm la acest prim test al iernii”, a menționat Flavius Moisă, „principalul” Frontierei.

Fără aproape o jumătate din echipa de bază, prezentă la antrenamentele primei echipe, UTA II a plătit tribut tinereții în fazele cheie ale partidei. „Greșelile pe care încă le mai comitem sunt specifice vârstei. Altfel, sunt mulțumit de efortul băiețior, de implicarea lor, dar și de jocul făcut în unele momente ale meciului”, a punctat și Gaica. Tehnicianul arădean a primit deja o întărire din partea conducerii. E vorba despre Truță, un mijlocaș dreapta de 17 ani de la Zlatna, dar mai așteaptă încă cel puțin doi-trei jucători chiar de lot național.

Formații:

Curtici (prima repriză): Trifoi (30 Leva) – Gurban,  Al. Gligor, O. Moisa – Morar, Nedea, Hanc, Vereș – Avrămuțiu – Al. Mihai, Brândușe.

Curtici (repriza a doua): Leva (60 Vasii) – Fereștean, Al. Don, O. Moisa (Gurban), Vereș – D. Ursoi (68 Hanc), Nedea (68 Al. Gligor) – Olariu, Avrămuțiu (68 Liga), Cornean – Al. Mihai (68 Brândușe)

UTA II: Zamfir – Haloș, Salka, Pașcu, I. Gavrilă – A. Gavrilă, R. Petcuț – Truță, Duma, Răzban – Jula. Au mai jucat: Hațegan, Nistor, Mohaci, Pătlăgică, Andrieș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button