Baschet

Înfrângere și pe terenul „lanternei roșii”: Phoenix Știința Constanța – FCC ICIM Arad 71-63





FCC ICIM își continuă seria nefastă în Grupa Roșie a LNBF, fiind acum singura echipă care nu a gustat succesul în faza secundă a campionatului. Elevele lui Miljan Medvedj au pierdut cu 71-63 și la Constanța, contra codașei Phoenix Știința, aceasta fiind prima victorie a echipei de pe Litoral după intrarea în Grupa Roșie. În schimb, arădencele culeg șase eșecuri la rând, parcursul fiind mai negru decât orice așteptări.

După un prim sfert bun, câștigat cu 22-14, „galben-albastrele” le-au lăsat pe gazde să revină în joc, iar acestea au profitat cu vârf și indesat. ICIM-ul încă era în avantaj la pauză (37-34), dar în cel de-al treilea sfert arădencele au marcat doar 9 puncte, iar echipa constănțeană a reușit să egaleze (46-46). În ultima parte, tot Phoenix a fost echipa mai hotărâtă, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă.

De la ICIM s-a remarcat Destiny Williams, cu un nou double-double (23 de puncte și 14 recuperări). Echipa arădeană rămâne pe poziția a cincea în clasament, cu 20 de puncte, unul mai mult decât Universitatea Cluj și la două în fața adversarei de astăzi, care își păstrează ultima poziție.

„Galben-albastrele” joacă în următoarea etapă tot în deplasare, pe terenul lui CSM Târgoviște.

Phoenix Știința Constanța – FCC ICIM Arad 71-63 (14-22, 20-15, 12-9, 25-17)

Marcatoare: 

Phoenix: Douglas 19, Fota 18, Jovanovic 12, Beldian 9, Erak 6, Cutaș 5, E. Armanu 2

ICIM: Williams 23, Hadzovic 17, Dzombeta 7, Ciotir 7, Mercea 3, Ardelean 2, Neagu 2, Fodor 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button