Fotbal judeteanNational Sebis

Fundașii au decis soarta amicalului Unirea Sântana – Național Sebiș 1-1





Unirea Sântana și Național Sebiș au încheiat o săptămână extrem de solicitantă de antrenamente cu un joc amical desfășurat pe terenul divizionarei a patra. Ceva mai în față cu pregătirea, formația de pe Crișul Alb a controlat ostilitățile în prima repriză, a și marcat odată, dar a avut și alte ocazii, irosite de Szekely, Susan sau Mateucă. Pe fondul schimbărilor făcute la pauză, sebișenii au pierdut din ritm, iar „uniriștii” au obținut o egalare meritată: 1-1.

Tabela a fost modificată doar de fundași. Pentru Național a făcut-o Onuțan (min. 34), juniorul împrumutat de la UTA marcând cu un șut plasat de la 16 metri, în dreapta lui Csurka. Punctul gazdelor a venit în minutul 77, la o fază fixă. Kukucska a bătut bine o lovitură liberă, Brozbic a pivotat în careu și l-a bătut pe Horvat.

Viceliderul Ligii a IV-a a contat în premieră pe Roland Barbu, un mijlocaș din generația 97-98 de la Atletico, ultima oară la Gyula, dar și pe Gerhard Kukucska. Fostul mijlocaș al Victoriei Nădlac s-a întors recent acasă din Germania și a fost contactat de fostul său antrenor de la Vamă. „La vârsta sa (n.a. 40 de ani) nu e foarte important antrenamentul, ci prezența sa în acest grup destul de tânăr. Are multă calitate ca mijlocaș, sper să ne ajute, deocamdată a fost la un singur antrenament și la jocul de azi. Apropo de acesta, ne-am atins scopul, un antrenament în special cu caracter fizic, împotriva unui adversar bun, ce ne-a pus probleme. Dar, am răspuns și noi cu aceeași monedă și am încheiat pozitiv o primă săptămân destul de grea de pregătire”, a spus Dan Cuedan, care nu s-a putut baza pe Prică, Paven și Marc.

Dincolo, Todea a contat și pe „închizătorul” Mamadou Keita, care nu va rămâne la UTA, dar și pe Alexandru Vasiliu, un fundaș central de 23 de ani, care ultima oară a jucat la Rovinari. „Fiindcă am aliniat două garnituri diferite, m-a interesat ca toți jucătorii să evolueze la intensitate maximă. Efortul lor a fost bun, rezultatul contează mai puțin. Ocazii am avut destule în special în prima repriză, dar ratările sunt oarecum normale în această fază a pregătirii. Scopul acestui joc a fost atins și asta e cel mai important”, a spus antrenorul Naționalului.

Sântana întâlnește sâmbăta viitoare Periamul, tot acasă, iar Sebișul joacă miercuri, la Dezna, contra Zăbraniului.

Formații:

Sântana: Csurka (46 Iacob) – Politic (46 Toader), Brozbic, Peia, Istin – R. Popa (70 Barbu) Tomuț – Teodorovici (60 Ștrengar), Martin (55 Kukscka), Parlapan (30 Haraseniuc, 75 Parlapan) – Berari (75 Teodorovici).

Sebiș (prima repriză): Gakos – Onuțan, Teședan, Lezeu, Cornea – Ciochină, Takenori – Susan, Mateucă, Petculescu – Szekely,

Sebiș (repriza a doua): Horvat – Goșa, Vasiliu, Deliman, Amariei – Rugină, Keita – Pop, Ruță, Laza – Szekely (65 Teședan).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button