Baschet

Medveđ părăsește ICIM-ul după înfrângerea de la Constanța: „Vreau să creez un șoc pozitiv, cred în continuare că această echipă poate mai mult”





În urmă cu cateva momente, dupa înfrângerea cu Phoenix Știința Constanța, scor 63-71, demisia înaintată de Miljan Medveđ, din funcția de antrenor al FCC ICIM Arad, a fost acceptată de conducerea clubului.

“Demisionez după această înfrângere de la Constanța. Vreau să creez un șoc pozitiv, asta și pentru că eu cred în continuare că această echipă poate mai mult, doar că unele dintre jucătoare trebuie să-și schimbe modul de înțelegere, de concentrare și de punere în practică a instrucțiunilor antrenorului.

Nu caut niciun fel de scuză, plec cu sufletul împăcat că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință pentru a avea rezultate, care din păcate nu au venit. Mulțumesc suporterilor cât și conducerii FCC ICIM, care m-au susținut , mulțumesc Aradului pentru modul cum am fost primit și cum am fost tratat aici. Rămâneți în sufletul meu, vă doresc mult succes și sper ca performanțele de altădată să revină cât mai repede la Arad.” au fost cuvintele lui Medveđ pentru baschetarad.ro

Sârbul Miljan Medveđ a venit în vara anului trecut la clubul arădean, timp în care a avut un bilanț de 5 succese și 13 înfrângeri.

Pentru moment nu există informații în legătură cu cine va prelua banca echipei pentru restul sezonului competițional.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button