Șoimii Lipova

Sorian a anulat reușita lui Sulea în ultimul test al iernii pentru liderul din C4: CSC Sânmartin – Șoimii Lipova 1-1





Liderul Ligii a 3-a (seria a IV-a) a regăsit drumul spre gol, dar nu și cel spre victorie. În ultimul amical al iernii, lipovanii au fost egalii liderului din Liga a 4-a Bihor, mare favorit la promovare la numele pe care le au în lot.

Partida s-a desfăşurat pe terenul din Sântion, trupa arădeană trecând în avantaj prin Andrei Sulea. Atacantul care a evoluat și pentru FC Bihor a scăpat singur de la 30 de metri și a marcat din careu, pe lângă portar. Egalarea gazdelor pregătite de Călin Cheregi a venit în repriza a doua, de la fost utist, Alex Sorian, direct dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

În condițiile de vreme rece, terenul nu s-a prezentat în cele mai bune condiții. „Din păcate, vântul puternic și terenul înghețat nu ne-a ajutat în ce ne-am propus. Nu am putut juca cu pase scurte, așa cum ne dorim să o facem în campionat, a trebuit să apelăm la mingi lungi și de aceea nu a fost prea util acest meci. Din păcate, am mai pățit asta și la alte meciuri de pregătire, nu ne rămâne decât să așteptăm prima etapă. Mizăm pe terenuri bune în această primăvară, sperăm să ne facem cât mai repede jocul nostru de posesie. Am parcurs o perioadă bună de pregătire, un cantonament foarte reușit și câteva meciuri de pregătire. Noii veniți s-au integrat rapid, ne-am conturat deja echipa cu care vom aborda returul și în zilele următoare pregătim debutul de la Sebiș”, a menționat Flavius Sabău la capătul disputei de azi.

Formații:

Luceafărul: B. Brata – Cl. Popa, Nogo, Lupşe, Arsene – Fl. Pop, Habakuk, Cuc, Ban – Sorian, Sg. Pop. Au mai jucat: Barabaş – Tiponuţ, S. Brata, Ov. Popa, Trip, Contraş şi B. Sabadoş.

Lipova: D. FIlip – Savin, Calvin, Vasiu, Burlă – Filimon, M. Popa, Lazea, Rusu – Sulea, Trabalka. Au mai intrat: Jianu – Stoin, Bercu, Gherasim, Istrate, Marton, Banyoi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button