UTA AradzTOP ARTICOLE

Ciucur e convins: „Schimbarea antrenorilor ar fi o greșeală, vina e a jucătorilor! Suntem singurii care ne facem de râs dacă nu câștigăm cu Snagovul”





Alexandru Ciucur a fost ultima achiziție a iernii la UTA, fotbalistul sosit de la Voluntari înscriind și un gol în tricoul „roș-alb”, contra lui ACS Poli în victoria (2-1) de pe teren propriu.

Mai apoi însă, trupa arădeană a fost învinsă chiar pe „Motorul” de Luceafărul și s-a întors de la Clinceni tot fără punct sau gol marcat. Duminică sosește la Arad liderul Sportul Snagov. „Urmează un meci greu, cu liderul acestui sezon de Liga a II-a, dar noi suntem pregătiți. Din păcate nu trecem printr-o perioadă foarte bună, dar cu toate acestea, la această partidă mi-e frică doar de noi. Dcă vom fi bine atât din punct de vedere fizic, cât și mental, vom lua cele trei puncte. Avem mare nevoie de o victorie după aceste două eșecuri, atât pentru suporteri, cât și pentru moralul nostru.”

Aspectul fizic e unul cu probleme în lotul utist, având în vedere că majoritatea transferurilor s-au efectuat spre finalul perioadei de pregătire, iar jucătorii nou sosiți nu erau la 100%. „La cei care am venit mai târziu e mult mai evident că nu am făcut pregătirea, toți cei 5-6 care suntem în acestă situație joacă meci de meci. E vina noastră, dacă veneam mai repede sau mai bine pregătiți la echipă stăteam mult mai bine. Ușor-ușor ne vom pune toți pe picioare, mai ales că în ultimele două săptămâni am lucrat suplimentar la acest lucru.”

Acum două zile, conducerea clubului UTA a lansat un comunicat prin care a anunțat că așa-zisul interimat asigurat de Cristi Păcurar în absența de la echipă a lui Ionuț Popa s-ar putea încheia în cazul unui nou meci sub așteptări duminică. Ciucur nu crede însă că vinovații pentru rezultatele slabe trebuie căutați pe banca tehnică. „Nu am înțeles comunicatul conducerii, nu știu ce vină au antrenorii, nu ei au fost pe teren. Toată vina e a noastră, ne-o asumăm, iar duminică nu vom juca pentru nea’ Popică sau pentru profesorul Păcurar, ci pentru mândria noastră. Noi suntem singurii care ne facem de râs dacă pierdem cum am făcut-o la Clinceni sau cu Luceafărul. Bineînțeles, vrem să câștigăm și pentru suporterii. Suntem puternici și vrem să demonstrăm contra Snagovului că avem valoare și că putem face o echipă bună la Arad. Cred că o schimbare de antrenor ar fi o greșeală e de părere polivalentul jucător al UTA-ei.

În același comunicat, a fost anunțat faptul că, în cazul unei victorii, jucătorii vor fi recompensați cu o primă dublă. „Banii contează cel mai puțin la acest meci. Când nni s-a spus în vestiar că s-a mărit prima, nimeni nu a reacționat. În acest moment nu banii contează, ci jocul echipei” a încheiat Ciucur.

8 comentarii

  1. Aceleași declarații an de an…se schimba doar persoana care le face.
    M-am săturat…vreau înapoi in 2001-2002 sau in era Bara.

    0
    0
  2. În postura de. ,,șoc la echipa” pleacă și Mourinho !! Ciucur și colegii lui puteau evita. ușor situația asta .Cu puncte în clasament pe unul l-a apucat spatele ,pe altul călcâiul și echipa a intrat in criza Dacă nu ia nimeni măsuri lumea va fi și mai. nemulțumită Buna ,rea conducerea e obligata sa urmeze etape ce au loc și la alte echipe Și așa nea Popa nu mai putea rămîne din cauza sănătății. După antrenori următoarea etapă e ,,,lupa pe jucători ” Asta e !!

    0
    0
  3. Nu, nu vă faceți de râs dacă pierdeți un meci, nici vorbă despre așa ceva….vă faceți de râs atunci când nu jucați nimic, fratele meu…iar in ultimele meciuri ați părut o echipă mai dezorganizată și fără nerv decât una incropită in 5 minute, in curtea școlii. Pierdeți, fraților, cu un 2-3, cu șuturi pe poartă și ocazii, și n-o să vă reproșeze nimeni, nimic. Arădeanul vrea să vadă fotbal, spectacol, este un spectator pretențios, treaba asta s-a transmis din generații in generații. Baftă duminică!

    0
    0
  4. Dar de ce o schimbare de antrenor ar fi o greseala !? Pai atunci castigati cu Snagovul si cu celelalte echipe ,nu mai cautati scuze, ba una , ba alta ,scuze peste scuze !!! Dar eu unul cred ca fara aducerea unui antrenor bun cu experienta la echipa, UTA. va avea probleme !!! Un antrenor principal trebuie sa stea in iarba printre jucatori si sa antreneze la fata locului, imi pare foarte rau de nea Popica care ii doresc multa sanatate ca este mai importanta ca toate dar nu poti sa antrenezi dand indicatii deacasa fara sa fi la fata locului pe teren langa jucatori ,un lucru foarte important !!! De ce oare se fereste Ciucur prin aducerea unui alt antrenor ca ar fi o greseala, cumva ii este frica ?

    0
    0
  5. Ciucur asta e cam obraznic, poate el face strategia la Uta si noi nu stim, pe asta nu-l prinde toamna la Arad poate doar in calitate de manager.

    0
    0
  6. Ba din contra..Ciucur mi se pare acel minim polivalent.Dar nu este Robocop.Imi place baiatul,de aceea nu l-am mentionat,personal,la minusuri….Pe orice post,nu s-a miscat rau,ba chiar deloc…Ca a mai gresit?Pai daca o luam asa,din nou schimbam lotul!
    Elefantii,reloaded, sunt altii…Se stiu ei care….Ii stim si noi si conducerea,doar ii vedem,orbi sa fim cu totii…Unele echipe incearca sa mute in avantaj,altele incearca la nivel de antrenori….Purcedem pe un drum foarte greu,in care ne luam dupa Fata Babei si Fata mosneagului….Gandeam intr-un fel ca nu am vrut aur in tolba si sa descoperim balauri,acum,este alta treaba….
    Nu stiu…dar cred ca nu trebuie lungita prea mult…,daca vorbim despe viitorul apropiat.Ori e alba,ori este neagra…
    Ori poate cu Mister,ori nu….fara suparari si frustrari..Trebuie decartat,luat taurul de coarne.Mai poate,sau nu?
    Imi aduc aminte ca la un moment dat,Coco Dumitrescu(RIP) a facut ceva complicatie,dupa o mica raceala.Dar nu si-a luat concediu medical..era mort…..Erau alte vremuri….O fi cumva.dar hotararea trebuie luata cat mai rapid….
    Cu tot regretul si dorinte enorme de sanatate,nimeni nu este de neanlocuit…
    Depinde cu cine…pentru ca se pare ca asa stam faptic….Asa nu se poate continua….Antrenorat,prin telefon,nu se poate,cu toata parerea de rau…
    Miza se pune pe meciul cu Snagov!Serios?Sa tacem si sa vedem…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button