26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Păcurar e mândru de debutul lui Man la naționala mare, când vin banii de la Becali?

La exact un an de când a debutat în tricoul naționalei mari, dar într-un joc amical, cel cu Suedia, de la Craiova, Dennis Man a apărut pe teren și într-un meci oficial al selecționatei lui Cosmin Contra. S-a întâmplat marți seara, cu Insulele Feroe, la Cluj, moment în care și ultima clauză din contractul semnat de UTA cu FCSB a fost îndeplinită. De acum, Gigi Becali trebuie să vireze 100 de mii de euro în contul „Bătrânei Doamne”, termenul legale fiind de 30 de zile de la ziua debutului oficial al atacantului de 20 de ani la prima reprezentativă.

Deocamdată, patronul vicecampioanei României face pe neștiutorul într-o declarație dată pentru PRO TV: „Nu știu, voi întreba. Văd ce clauză are și după aceea vedem”. Cert este că UTA-ei îi revine sarcina să achite TVA-ul la Stat după ce Becali face plata, asta însemnând că arădenii se aleg efectiv cu aproximativ 82 de mii de euro.

Până una alta, Cristian Păcurar, cel care l-a crescut pe Dennis Man de la vârsta de 8 ani la Atletico nu-și poate ascunde satisfacția pentru reușita fostului său elev. „Pentru orice antrenor e o mare mândrie să dea fotbaliști la echipa națională a României, cu atât mai mult cu cât nu prea am avut mulți arădeni la prima reprezentativă în ultima perioadă. Satisfacția e dublă pentru că Dennis a debutat și la o vârstă destul de fragedă, deci are toată cariera în față să-și  demonstreze valoarea și în culosrile naționalei. E una dintre puținele pete de bucurie într-o perioadă destul de complicată pentru fotbalul arădean”, a remarcat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

În România – Feroe 4-1, meci disputat la Cluj, Man l-a înlocuit pe Stanciu în minutul 78 și nu s-a remarcat în mod deosebit până la final.

1
0
%d blogeri au apreciat: