UTA Arad

Păcurar e mândru de debutul lui Man la naționala mare, când vin banii de la Becali?

La exact un an de când a debutat în tricoul naționalei mari, dar într-un joc amical, cel cu Suedia, de la Craiova, Dennis Man a apărut pe teren și într-un meci oficial al selecționatei lui Cosmin Contra. S-a întâmplat marți seara, cu Insulele Feroe, la Cluj, moment în care și ultima clauză din contractul semnat de UTA cu FCSB a fost îndeplinită. De acum, Gigi Becali trebuie să vireze 100 de mii de euro în contul „Bătrânei Doamne”, termenul legale fiind de 30 de zile de la ziua debutului oficial al atacantului de 20 de ani la prima reprezentativă.

Deocamdată, patronul vicecampioanei României face pe neștiutorul într-o declarație dată pentru PRO TV: „Nu știu, voi întreba. Văd ce clauză are și după aceea vedem”. Cert este că UTA-ei îi revine sarcina să achite TVA-ul la Stat după ce Becali face plata, asta însemnând că arădenii se aleg efectiv cu aproximativ 82 de mii de euro.

Până una alta, Cristian Păcurar, cel care l-a crescut pe Dennis Man de la vârsta de 8 ani la Atletico nu-și poate ascunde satisfacția pentru reușita fostului său elev. „Pentru orice antrenor e o mare mândrie să dea fotbaliști la echipa națională a României, cu atât mai mult cu cât nu prea am avut mulți arădeni la prima reprezentativă în ultima perioadă. Satisfacția e dublă pentru că Dennis a debutat și la o vârstă destul de fragedă, deci are toată cariera în față să-și  demonstreze valoarea și în culosrile naționalei. E una dintre puținele pete de bucurie într-o perioadă destul de complicată pentru fotbalul arădean”, a remarcat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

În România – Feroe 4-1, meci disputat la Cluj, Man l-a înlocuit pe Stanciu în minutul 78 și nu s-a remarcat în mod deosebit până la final.

Comentarii Facebook

1
0

6 comentarii

 1. Oricum banii intra la atletico…stati linistiti..vreau extras de cont cu banii din procentul lui man:)))transparenta gradinariu.
  . transparenta meszar…:)))crestem copii lui atletico pe banii contribuabililor(prin uta)….si cand vindem ..banii intra in atletico…bun deal face primaria…vezi cazul adrian petre

  31

  1
 2. Auzi la JIJI, nu stiu o sa vad ce clauza are si apoi mai vedem !? Face pe nestiutorul JIJI !?

  6

  0
 3. Când are de dat nu stie JIJI nimic dar dacă trebuia să primească știe ia vezi JIJI dacă il vinzi pe MAN iar mai trebuie să dai la UTA un procent de zece la sută din suma de transfer doamne ajută să fie cu multe zerouri transferul lui MAN.

  3

  0
 4. Dar oare dacă man era la atletico unde il vedea fcsb?niste faramituri raman la uta condusă tot de meszar care se stie este si.la atletico , bine ca meszar nunai e in acte la atletico asa pt a putea fi la uta

  9

  0
 5. Sunt niște bani dar ce era să fi fost un 20% la vînzarea care urmează ? Adică vreo 12 milioane după U-21 din vară ! Adevărat că la B nu dădea nimeni bani mulți la început,dar o clauza. să profiți mai apoi se putea.! Hagi are de luat și el bani la treabă cu Ajax Ne întrebăm cum dau tunuri machidonii ! Au învățat de la miei și brînză !!

  10

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close